"Economische kennis in concurrentie"

Economische kennis in competitie

Net als vorig jaar werd in 2016 de quiz “Economische kennis in competitie” georganiseerd door de business junioren. Net als voorheen was ons regionale district Schweinfurt verantwoordelijk voor de scholen in de stad en het district Schweinfurt voor de quiz in heel Duitsland. Om de districtswinnaar te bepalen, nodigde het bestuur afgelopen maandag de top vijf uit voor de districtsfinale.

Für bb-net spielt die Unterstützung und Förderung junger Talente in Bildung und Wissen eine große Rolle. Durch unsere Verbindung zum regionalen Kreis der Wirtschaftsjunioren konnten wir auch in diesem Jahr den Hauptpreis für den Kreisgewinner des Schülerquiz beisteuern. Ein hochwertiges tecXL-Notebook wartete auf Erstplatzierten.

Uiteindelijk won Fabian Bender (14) uit Schallfeld van de Ludwig-Derleth-Realschule Gerolzhofen de race.

Economic Knowledge in Competition is een landelijke kenniswedstrijd die door WJ-Duitsland wordt georganiseerd over zaken die betrekking hebben op het bedrijfsleven, bedrijven, opleidingen en algemeen onderwijs. Elk jaar nemen ongeveer 40.000 jonge mensen in heel Duitsland deel aan de regionale kwalificaties.

Scroll naar boven