Schakel over naar Windows 10

Surface-notebook
Ondersteuning voor Windows 14.01.2020 is op 7 januari XNUMX beëindigd. Kies voor veiligheid en moderniteit. Het is tijd om over te schakelen naar de moderne werkwereld met Windows 10 en verwerkte IT van tecXL.

In 2009 werden nog steeds sms-berichten getypt op een mobiele telefoon met knoppen - vandaag zijn videogesprekken via de smartphone bijna normaal. Wat de dvd uit de videotheek was, is nu de videostream van internet. Tien jaar geleden zat de werkplek nog aan het bureau, terwijl je tegenwoordig altijd en overal kunt werken. Windows 10 maakt u productiever, efficiënter en mobieler. Bovendien beschermt het ook uw privé- en bedrijfsgegevens in de toekomst.

7 verdomd goede redenen om over te stappen op Windows 10 met een refurbished tecXL Business PC van bekende fabrikanten als Lenovo, Hewlett Packard, Fujitsu of Dell.

Een wijziging naar Windows 10 is vereist.
Omdat na het einde van de ondersteuning voor Windows 7 geen beveiligingsupdates meer worden uitgegeven. Dit kan leiden tot grote beveiligingslacunes.

Alle voordelen van nieuwe goederen - alleen goedkoper.
Met tecXL haalt u een zakelijk toestel in huis voor de prijs van een instapmodel.

Nieuwe aanwinst nodig ?!
Om alle hardwarefuncties te kunnen gebruiken, raadt Microsoft aan om over te schakelen naar een nieuw apparaat. Met tecXL koopt uw ​​klant een business-class toestel dat gericht is op intensief en langdurig gebruik in de tweede levenscyclus.

Voorgeïnstalleerd en klaar voor gebruik!
Een wettelijk compatibel besturingssysteem, stuurprogramma's en softwarepakketten zijn geïnstalleerd en er is geen voorafgaande technische kennis vereist.

Herstelde kwaliteit met 24 maanden garantie.
Dit argument ondersteunt het besluitvormingsproces voor herverwerkte hardware. En als je iets meer wilt, kan bb-net de garantie verlengen tot in totaal 36 maanden.

Alleen echt met de oranje doos!
In meer dan 20 jaar hebben we ons verwerkingsproces continu verbeterd en uitgebreid om u en uw klanten een product te bieden dat ondanks een tweede eigenaar op geen enkele manier onderdoet voor een nieuw product.

En het allerbeste:
Door een refurbished toestel aan te schaffen, leveren u en uw klanten ook een grote bijdrage aan het milieu.

Er zijn talloze andere redenen ...
Microsoft heeft ook alle wetenswaardigheden en goede redenen voor een overstap samengesteld, evenals wetenswaardigheden over het einde van de ondersteuning. Ga naar website →

Scroll naar boven