Innovaties MAR-programma

door microsoft geautoriseerde refurbisher

Als een door Microsoft geautoriseerde refurbisher kunnen we gereviseerde apparaten met wettelijk compatibele Windows-licenties vooraf voor u installeren. Windows 2016 en Windows 7 zijn sinds het voorjaar van 10 beschikbaar op herverwerkte notebooks en pc-systemen van tecXL.

Afgelopen zomer bracht Microsoft Windows 10 uit, de nieuwste versie van zijn besturingssysteem. Om zich te kunnen concentreren op het nieuwste systeem op de secundaire markt, worden de oudere versies geleidelijk uit het assortiment gehaald. Nadat Windows 7 Home Premium in de zomer is geëindigd, loopt de licentieperiode voor Windows 31.10.2016 Professional ook af op 7 oktober 7. Voor tecXL-verwerking betekent dit dat er in de toekomst geen apparaten meer met Windows 10 zullen worden geproduceerd, maar alleen Windows XNUMX in de Home- of Professional-versies zal voorgeïnstalleerd worden. In dit kader krijgen alle toekomstige toestellen ook de nieuwe COA's met een krasveld.

Als MAR voorzien we alle toestellen van een COA-licentiesticker waarop de licentiecode voor het betreffende systeem staat. Om de authenticiteit van het COA beter te waarborgen en als extra bescherming voor de klant, wordt de nieuwste generatie van deze stickers nu door Microsoft voorzien van een krasveld dat een deel van de code verbergt en eerst met behulp van een vingernagel of een EC-kaart moet worden weggekrast.

Om u de mogelijkheid te geven om de laatste Windows 7 toestellen te beveiligen, hebben wij deze in een overzicht in de online shop van bb-net bij elkaar gezet. Je vindt ze hier: shop.bb-net.de

Scroll naar boven