Whitepaper: IT-remarketing voor bedrijven

Whitepaper IT-remarketing voor bedrijven - tabletversie

Daag je uit gratis exemplaar .
  "Als u economisch en duurzaam wilt omgaan met buiten gebruik gestelde IT en ook problemen met gegevensbescherming of verwijdering wilt voorkomen, dan is deze whitepaper precies wat u zoekt."

  Hoe u als bedrijf de juiste IT-remarketingpartner kiest om succesvol en duurzaam te zijn. 

  Michael Bleicher, auteur van deze whitepaper, legt het hele hardware-remarketingproces uit en schept duidelijkheid met terminologie maar ook alle relevante onderwerpen. Juridische aspecten en noodzakelijke certificeringen komen aan bod en uiteindelijk kan dat de juiste partnerkeuze met uw nieuwe kennis en de geïntegreerde checklist . Voer

  Whitepaper IT-remarketingboekje voor bedrijven

  HET is permanent eindig! Dus je moet voor vandaag, morgen en overmorgen de beslissing nemen om voor de lange termijn te gaan met een betrouwbaar bedrijf naar keuze. Een doordachte implementatie in alle aangrenzende bedrijfsruimten is een groot voordeel met veel toegevoegde waarde.

  Het herstellen, verwerken en vermarkten van IT-systemen is op zich al een groot goed. Het verzekert bedrijven een technologische voorsprong en kan ook nieuwe investeringen gedeeltelijk herfinancieren. Maar er komt veel meer bij kijken. Als het goed wordt gedaan, is het duurzaam voor het milieu en de samenleving.