Volledige beveiliging met tecXL

Eset-modules

De vakpers meldde al: bb-net en de IT-beveiligingsfabrikant ESET zijn op 1 februari een samenwerking aangegaan voor meer beveiliging. Sindsdien is ESET Smart Security vooraf geïnstalleerd op alle pc's, werkstations en notebooks in onze productiefaciliteit, naast het besturingssysteem en de stuurprogramma's.

Dit complete pakket heeft het allemaal: virusbescherming, antispam, bescherming tegen spyware, kinderbescherming, firewall en aparte bescherming voor internetbankieren. Bovendien is er de antidiefstalfunctie, waarmee u zelfs uw apparaat kunt traceren voor het geval het zou worden gestolen. Het beste is: het volledige scala aan functies is een heel jaar gratis!

12 maanden volledige bescherming inbegrepen

Speciaal voor ons is een licentielabel ontwikkeld waarmee de activeringscode direct op de tecXL-systemen wordt aangebracht. Nadat de computer voor de eerste keer is opgestart, moet deze eenvoudig worden ingevoerd en geverifieerd en kan de allround beveiliging zeer eenvoudig worden geconfigureerd. Er zijn geen bijkomende kosten. Na 12 maanden kan de licentie eenvoudig worden verlengd bij de vakhandelaar of online.

Verwerkte technologie met beveiligingsoplossing

Met meer dan 110 miljoen gebruikers is ESET een van de belangrijkste leveranciers van beveiligingssoftware ter wereld. De samenwerking met bb-net is nog een primeur. Voor het eerst werk je met een refurbisher die apparaten in de tweede levenscyclus brengt.

“Met bb-net hebben we voor onze verkoop een van de leidende en meest competente gespecialiseerde distributeurs in Duitstalig Europa kunnen winnen. Door de nabijheid van de markt weten ze precies wat klanten willen en nodig hebben en waarderen we hun standaard van advies en ondersteuning. Nog een reden waarom we een geweldige samenwerking verwachten ”, zegt Ralf Tegethoff, Director Consumer Sales EMEA bij ESET.

Dubbele voordelen voor dealers

Naast het extra verkoopargument voor de hardware van tecXL, hebben dealers de mogelijkheid om de licentienummers van het softwarepakket te coderen door deel te nemen aan het ESET-partnerprogramma. Als er licentie-uitbreidingen zijn na het eerste jaar, profiteert de partner van een commissiesysteem. Het actief promoten van licentie-uitbreidingen kan zo aantrekkelijke extra omzet genereren.

Voor alle deelnemers aan het tecXL-partnerprogramma die zich bij ESET registreren, is er ook een groot marketingpakket en een ESET-zilveren status.

Scroll naar boven