Versterking voor het management

Nieuws Prokura bb-net

Begin dit jaar werden Sales Manager Marco Kuhn en Sonja Bleicher van de afdeling HR en Finance aangesteld als ondertekenaars. bb-net zet daarmee de koers uit voor de continue uitbouw van de projectbusiness en de toekomstige groei van het bedrijf.

Marco Kuhn begon zijn carrière zes jaar geleden bij bb-net als verkoopmedewerker en nam in 2012 de leiding van het verkoopteam over. Hij was significant betrokken bij de introductie van het eigen merk tecXL en het vestigen daarvan in de markt. Vorig jaar werden zijn verantwoordelijkheden ook uitgebreid met marketing en klantenservice. Sonja Bleicher is de vrouw van de algemeen directeur en oprichter Michael Bleicher en zit al meer dan 15 jaar in het bedrijf op het gebied van human resources, financiën en organisatie. Als plaatsvervangend voorzitter van de ondernemingsadviesraad ondersteunt zij al een aantal jaren het management.

Met de toegekende volmacht nemen beiden verdere verantwoordelijkheidsgebieden van het management op zich om recht te doen aan de verdere groei van het bedrijf en om de uitbouw van de projectactiviteiten verder uit te bouwen.

Bovendien werd de functie van hoofd productie en logistiek op de site in Schweinfurt vervuld door Dirk Huck. Geboren in Baden, kan hij terugkijken op jarenlange ervaring als productiemanager bij industriële bedrijven zoals EATON of meest recent bij Spengler GmbH & Co.KG. In de toekomst zal hij de leiding overnemen van het 25 man tellende team voor productie en goederenlogistiek, dat zal zorgen voor audits, gegevensverwijdering en IT-verwerking bij bb-net.

"Met de herstructurering en uitbreiding van onze personeelsstructuur zijn we goed voorbereid op de uitbreiding van onze projectactiviteiten en de groei van onze verwerking", zegt algemeen directeur Michael Bleicher.

Scroll naar boven