Versterking voor het management

Niklas Maier foto

Begin dit jaar werden Sales Manager Marco Kuhn en Sonja Bleicher van de afdeling HR en Finance aangesteld als ondertekenaars. bb-net zet daarmee de koers uit voor de continue uitbouw van de projectbusiness en de toekomstige groei van het bedrijf.

Marco Kuhn begon zijn carrière zes jaar geleden bij bb-net als verkoopmedewerker en nam in 2012 de leiding van het verkoopteam over. Hij was significant betrokken bij de introductie van het eigen merk tecXL en de vestiging ervan in de markt. Vorig jaar werden zijn verantwoordelijkheden ook uitgebreid met marketing en klantenservice. Sonja Bleicher is de vrouw van de algemeen directeur en oprichter Michael Bleicher en zit al meer dan 15 jaar in het bedrijf op het gebied van human resources, financiën en organisatie. Als plaatsvervangend voorzitter van de ondernemingsadviesraad ondersteun je al een aantal jaren het management.

Met de toegekende volmacht nemen beiden verdere verantwoordelijkheidsgebieden van het management op zich om recht te doen aan de verdere groei van het bedrijf en om de uitbouw van de projectactiviteiten verder uit te bouwen.

Zusätzlich wurde die Stelle des Leiters Fertigung & Logistik am Standort Schweinfurt mit Dirk Huck neu besetzt. Der gebürtige Badener blickt auf eine langjährige Erfahrung als Produktionsleiter bei Industriebetrieben wie EATON oder zuletzt bei der Firma Spengler GmbH & Co.KG zurück. Er übernimmt zukünftig die Führung des 25 Mann starken Teams der Fertigung und Warenlogistik, das sich um die Auditierung, Datenlöschung und IT-Aufbereitung bei bb-net kümmert.

"Met de herstructurering en uitbreiding van onze personeelsstructuur zijn we goed voorbereid op de uitbreiding van onze projectactiviteiten en de groei van onze verwerking", zegt algemeen directeur Michael Bleicher.

Scroll naar boven