Optimalisatie van Microsoft COA's

COA NIEUW 768x473

In de afgelopen weken hebben we steeds meer vragen gekregen over de nieuwe COA's van Microsoft en hebben we al op verschillende plekken bericht over het nieuwe krasveld op de stickers. Naast enige verwarring over het krasveld, werden in enkele gevallen naast het zilveren krasvlak ook de letters van de licentiecode weggekrast, waardoor de licentie onbruikbaar werd.

Microsoft heeft deze problemen aangepakt en de COA's nog een keer aangepast. Zo is onder meer het krasveld vergroot en zijn aan weerszijden transparante secties toegevoegd. De plaatsing van het versluieringslabel is verder naar links verplaatst, zodat de linkerrand van het versluieringslabel niet langer boven de productsleutel ligt. Dit maakt het gemakkelijker om te zien dat het een veld is dat moet worden weggekrast om de volledige licentiecode zichtbaar te maken. Tegelijkertijd is het oppervlak verbeterd zodat er geen letters loslaten.

De nieuwe COA's zijn in december in productie gegaan en komen binnenkort aan. Tot die tijd zijn de resterende voorraden COA-labels op. Momenteel vragen we klanten daarom op het krasveld te wijzen en de zilverlaag met de juiste zorg te verwijderen.

Scroll naar boven