Nieuwe bb-net website gaat online

bbnet_newhomepage
Volledig vernieuwde website

11 december 2015 | Schweinfurt

Kort voor het einde van het jaar brengt de IT-redacteur bb-net zijn volledig vernieuwde website online. Het nieuwe responsieve ontwerp richt zich meer dan voorheen op de IT-inkoopdiensten van het bedrijf.

Michael Bleicher, algemeen directeur van bb-net, zegt over de nieuwe online aanwezigheid: “In een branche die onderhevig is aan zeer snelle veranderingen, is een eigentijdse aanwezigheid op het web onmisbaar. Met de nieuwe pagina presenteren we ons gehele dienstenaanbod op een overzichtelijke manier aan geïnteresseerden. "

De nieuwe bb-net-website is gemaakt met moderne webtechnologieën en responsive design. De structuur en het uiterlijk van de pagina passen zich automatisch aan het scherm van het apparaat waarmee de pagina wordt bezocht aan. Zo blijven teksten en afbeeldingen goed leesbaar op tablets en smartphones. Tegelijkertijd zal de site dankzij een vereenvoudigde operatie in de toekomst door verschillende medewerkers worden onderhouden en up-to-date gehouden. Onder www.ankauf.bb-net.de u kunt zelf een idee krijgen van de nieuwe pagina.

Via bb-net media en tecXL

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de inkoop van gebruikte IT, kwaliteitsgerichte verwerking en re-marketing. Sinds 2011 worden refurbished toestellen waaraan strenge kwaliteitseisen gesteld zijn onder de merknaam “tecXL - Technik wie neu” weer op de markt gebracht. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product - voor een prijs die soms wel 70 procent onder de nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan direct worden gebruikt dankzij het voorgeïnstalleerde besturingssysteem en stuurprogramma's. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
2015_12_11_bb-net_neue_Webseite_online.pdfDownloaden
2015_12_11_bb-net_neue_Webseite_online.docxDownloaden
bbweb_responsive.jpgDownloaden
bbweb_homepage.jpgDownloaden
Scroll naar boven