TECHNOLOGIE ALS NIEUW VAN DE LEIDENDE IT-REFURBISHER

HET OPNIEUW INGEBOUWD
VAN TECXL

Het merk tecXL, in een opvallende oranje doos, is het Duitse synoniem als het gaat om hoogwaardige, refurbished IT. Ervaar dat ook maak kennis met verwerkte IT en word een handelspartner van IT Refurbisher.

Wat heeft een sinaasappel te maken met refurbished IT?

Veel en niet alleen de kleur. tecXL-producten zijn fris, helder en gewoon sprankelend! Te beginnen met de gloeiende doosjes tot en met de ervaring wanneer het apparaat voor het eerst wordt gebruikt.
sinaasappels
tecXL logo wit
NUR HET BESTE WORDT ORANJE

Bij tecXL hebben we een heel simpel credo voor onze apparaatselectie:

"Alleen professionele bedrijfsmodellen van toonaangevende merkfabrikanten zijn goed genoeg voor onze sinaasappeldoos."

VOORBEREID, KLAAR OM TE GAAN, HOGE MARGES

Bied uw klanten een echt alternatief met refurbished IT - zonder de voordelen van nieuwe goederen te moeten missen!

tecXL is het oranje premiummerk voor refurbished zakelijke laptops, pc's, beeldschermen en touch-devices in de tweede levenscyclus. De focus van de productselectie ligt op het gebied van mobiele werkapparatuur, dat wil zeggen laptops en hun fellows. Duidelijk gevolgd door standaard pc's, mini's maar ook werkstations. Daarnaast ronden we als IT-refurbisher het programma af met displays, smartphones en tablets. TecXL is meer dan tweedehands goederen - want onze refurbished business pc's, laptops en dergelijke kenmerken zich door hoge prestaties, maar ook door uitstekende apparatuur.

 •     TOT 30% MARGE
 •     PARTNERPROGRAMMA
 •      DIRECT BESCHIKBAAR
 •     BEDRIJFS HARDWARE
 •     PROFESSIONELE VERWERKING
 •     STAAT DEFINITIE
 •     MET BESTURINGSSYSTEEM
 •     RETAIL VERPAKT
 •      2 JAHRE GARANTIE
 •     UITBREIDING 3 JAAR
 •     72U SERVICE

Onze softwarestandaarden met originele, wettelijk conforme Windows 10-licenties en vele andere add-ons zijn ook indrukwekkend.

Microsoft Windows 10 Professional

Windows-besturingssysteem

Proefversie van Microsoft Office 365

Office 365-pakket

eset internetbeveiliging

ESET Security 12 maanden voor 3 apparaten

Logo van LibreOffice

LibreOffice-softwaresuite

Alle stuurprogramma's geïnstalleerd en getest

Restauratie
tussenschot

U heeft de vrijheid om het apparaat en het kwaliteitsniveau te kiezen.

Hetzelfde proces - dezelfde standaard. Let op deze twee logo's in de online winkel. Deze tonen u het kwaliteitsniveau. Maar wie is er eigenlijk perfect? Volledige technische functionaliteit is een vereiste voor ons als professionele IT-refurbisher en onze belofte aan u. De kwaliteitscriteria die we onszelf hebben gesteld zijn zo streng dat zelfs de tweede keuze van verwerkte IT nog steeds kwalificeert als Premium Refurbished. Test het verschil!

tecXL eerste keuze

Ongeacht de leeftijd, het maakt niet uit wat voor soort product. Deze apparaatklasse stelt hoge verwachtingen en voldoet ook hieraan.

Gereviseerd met kleine gebruikerssporen. Bijna niet van nieuwe goederen te onderscheiden door het hoge verwerkingsproces. Niet meer en niet minder.

tecXL tweede keus

Anders zijn hoeft niet slecht te zijn. tecXL tweede keus is de perfecte keuze voor prijsgevoelige klanten.

Een klein krasje hier, een klein deukje daar of een klein krasje op het display is niet zo erg? Wij denken van wel. Test dit kwaliteitsniveau en u zult verrast zijn hoe hoog de standaard is.

WORD DEEL VAN IETS SPECIAALS

TecXL-partner

U bent onze belangrijkste partner.
Laten we samen aan de slag gaan - ervaar de tintelingen van de winst en het plezier van het verkopen van tecXL-producten. Wij ondersteunen u met ons programma.

Het partnerprogramma is door ons opgezet om u te ondersteunen bij het vermarkten van tecXL-producten aan eindklanten en om u exclusieve voordelen te bieden.

Realiseert u als dealer bij bb-net een jaaromzet van meer dan € 1.000, - dan wordt u automatisch bronzen partner en krijg toegang tot exclusieve voordelen. Zodra je de minimumomzet bereikt, word je automatisch geactiveerd voor dit niveau. Voor u zijn er geen kosten, alleen een groot voordeel.

1.
IN DE WINKEL
INSCHRIJVEN
2.
TECXL
VERKOPEN
3.
STATUS
TE ONTVANGEN

Alles begint bij de eerste stap. Registreer nu in onze B2B online shop. U hebt hiermee de eerste hindernis naar partnerstatus overwonnen. Vanaf hier heeft u ook direct zicht op onze direct beschikbare voorraad en blik ga meteen aan de slag.

man_orange_haendeseitlich_freigetzt

STATUS VOORDELEN

TecXL-partner
Al van 1.000, - € Verkoop*
bereik je eerste doel.
man_orange_frontal_angeschnitte_freigendet
tecXL partnerlogo brons tecXL partnerlogo zilver tecXL partnerlogo goud
Geldt vanaf jaaromzet * 1.000 € 5.000 € 25.000 €
Aankoopprijzen met korting - 5% - 10% - 15%
Verlaagde huurprijzen  NEU!  - 5% - 10% - 15%
Korting op vernieuwingsprijzen  NEU!  - 5% - 10% - 15%
Verlengde betalingstermijn ** tot 10 dagen tot 14 dagen tot 30 dagen
Algemene ondersteuning van het verkoopteam
Persoonlijk contactpersoon -
Partnercertificaat en partnerlogo
Introductie van openbare partners
POS-eindklantensysteem
Winkel data-interface - -
Uitgebreid tecXL klantenmenu
Database veiligheidsinformatiebladen voor batterijen  NEU! 
Toegang tot gegevensbladen van de fabrikant  NEU! 
Productfoto's in hoge resolutie  NEU! 
Uitgebreide marketingondersteuning
GOUD-status ESET-aangesloten programma ***  NEU! 
Bronzen partner Zilveren partner Gold Partner
Zal van toepassing zijn vanaf
Jaarlijkse verkoop*
1.000 € 5.000 € 25.000 €
Verdisconteerd
Aankoopprijzen
- 5% - 10% - 15%
Verdisconteerd
Mietpreise  NEU! 
- 5% - 10% - 15%
Verdisconteerd
Vernieuw prijzen  NEU! 
- 5% - 10% - 15%
Uitgebreid
Betalingstermijn **
tot 10 dagen tot 14 dagen tot 30 dagen
Verkoop team
Totaal-
zorg
Persoonlijker
Contact
partner
-
Partner-
certificaat en partnerlogo
Openbaar
Partner-
Vorstellung
POS einde
klantensysteem
Winkelgegevens
koppel
- -
Uitgebreid
tecXL klantenmenu
databank
Veiligheid
Datasheets
Batterijen  NEU! 
toegang
Fabrikant-
Datasheets  NEU! 
Hoog-
resolutie
Productfoto's  NEU! 
erweiterte
marketing-
Unterstützung
GOUD-status ESET-partner
programma***  NEU! 

* Het bedrag verwijst naar de netto-omzet per kalenderjaar. Houd er rekening mee dat tecXL-producten alleen eerste en tweede keus systemen bevatten met een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem. Apparaten uit onze end-of-life of gebruikte IT-categorieën (zonder besturingssysteem) tellen niet mee voor de verkoop voor het bepalen van de partnerstatus. U kunt eenvoudig de exacte totale verkoop voor het lopende jaar zien op de display in het klantengedeelte van de winkel.
** Uitgaande van een positieve kredietcontrole blijven eerdere afspraken en verenigingsreglementen ongewijzigd.
*** Als tecXL-partner ontvangt u een volledige 12 maanden ESET GOLD-status wanneer u zich registreert voor het ESET-partnerprogramma. Als u de partnerdoelen binnen de periode behaalt, blijft de status behouden.

EXCLUSIVITEIT IN DETAIL

Speciaal ontwikkeld voor speciaalzaken op locatie. Door de eindklantmodus te activeren, kunnen uw klanten gemakkelijk zelf producten kiezen - met uw individuele handelsmarkering.

Zowel in de B2B-winkel als in de eindklantmodus kunnen u en uw klanten veel producten in 360 graden bekijken. Uw klantenmenu geeft u ook toegang tot afbeeldingen met een hoge resolutie voor uw eigen digitale en gedrukte producties.

Een tecXL-partner zijn, betekent voordelen hebben over de hele linie. Dankzij onze nauwe band met ESET ontvangt u onmiddellijk de gouden status voor de eerste 12 maanden om uw intrede in de aftersalesactiviteiten te vergemakkelijken.

DOELSTELLINGEN ZETTEN

Het uitgebreide klantenmenu in de online shop helpt je om zaken bij te houden.

De altijd up-to-date verkoopevaluatie laat zien hoe ver het volgende belangrijke niveau van het partnerprogramma verwijderd is. Uw persoonlijke contacten staan ​​klaar met tal van ideeën om u hierbij te helpen. Onze uitgebreide marketingondersteuning bereidt ook nieuwe klanten voor u voor - en dat is helemaal gratis voor u, maar niet gratis voor u.

marcokuhn_lager_good-mood

“Meer dan 600 dealers zijn al een integraal onderdeel in ons partnerprogramma en de oranje-groene beweging verbonden. Wees er ook bij zodat het handelen in hardware weer leuk voor je is. "

Marco Kuhn
Hoofd verkoop en tekenbevoegde

SIE VRAGEN - WIJ ANTWOORD.

Waarom is de professionele herverwerking van IT-apparatuur belangrijk? 

Alleen door professionele processen en ervaring op dit gebied is het mogelijk om refurbished IT duurzaam geschikt te maken voor de tweede productlevenscyclus. Bij het hergebruik van gebruikte pc's en zakelijke notebooks kun je veel fout doen en uiteindelijk blijft de klant achter.  

Wat is een gebruikte / refurbished laptop? 

Over een gebruikte laptop gesproken man, als dit was gebruikt. Door de Opknappen of verwerking, is het doel eventuele optische en technische beperkingen die tijdens het gebruik kunnen zijn ontstaan, te elimineren. In deze trein zit meestal ook een UUpgrade de prestaties via componenten zoals RAM of SSD. 

Hoe werkt het recyclen van gebruikte IT-hardware? 

De verwerking van gebruikte IT, ook wel refurbishing genoemd, omvat een groot aantal soms complexe processen. Dit omvat enerzijds de technische en optische inventaris inclusief het uitlezen van de resterende capaciteit van batterijen. Een nieuwe en eigentijdse toestand wordt dan bereikt door optische verwerking, gerichte vervanging van componenten en upgrading van individuele componenten. De gereviseerde computers worden vervolgens voorzien van een besturingssysteem en opnieuw verpakt voor de tweede levenscyclus van het product. 

Gebruikte laptops en pc's: waar zijn refurbished notebooks goed voor? 

Aangezien de gebruikte computers afkomstig zijn uit de leasing en dus meestal uit de kwalitatief betere zakelijke series van de merkfabrikanten komen, zijn deze voor continu gebruik of Ontworpen om lang mee te gaan. Omdat het in de werkomgeving wordt gebruikt, moet gegarandeerd worden dat de hardware niet alleen efficiënt is, maar ook 24/7 inzetbaar is. Dankzij de refurbishing kunnen de apparaten vervolgens eenvoudig worden toegevoegd aan de tweede productlevenscyclus en zijn ze van aanzienlijk betere kwaliteit dan nieuwe vergelijkbare producten in hetzelfde of hogere eindconsumentensegment. 

Wanneer is het de moeite waard om gebruikte hardware te kopen? 

De aankoop van Refurbished IT is altijd de moeite waard als u niet hoeft te vertrouwen op de allernieuwste hardware. Bovendien is het in bijna elk scenario logischer om de gebruikte, verwerkte IT te gebruiken in plaats van de nieuwe hardware. Qua prijsPrestatieverhouding Naast duurzaamheid is de verwerkte, hoogwaardige hardware van merkfabrikanten onverslaanbaar. 

Voor wie is verwerkte IT-hardware geschikt? 

Refurbished IT kent nauwelijks beperkingen qua geschiktheid. De gereviseerde notebooks en pc's kunnen zowel zakelijk als privé worden gebruikt en zijn ook bruikbaar in de school- en onderwijssector. De herverwerkte apparaten zijn met name geschikt voor prijsbewuste gebruikers met een hoog gevoel voor kwaliteit en milieubewustzijn. 

Welke prijs- en kwaliteitsverschillen zijn er voor refurbished laptops?

Aangezien er geen uniforme of gestandaardiseerde standaard is die duidelijk definieert welke processen een refurbishing van gebruikte hardware moet omvatten, zijn er enorme prijsverschillen op de markt. Door bijvoorbeeld onjuiste licenties, statusbepaling of het gebruik van componenten van slechte kwaliteit kan een aanbieding op het eerste gezicht aantrekkelijker lijken dan die van een professionele verwerker. Het ruwe ontwaken komt uiterlijk bij het verwerken van de garantie. Om op lange termijn te kunnen genieten van refurbished IT, moet ervoor worden gezorgd dat een gecertificeerde verwerker deze op de secundaire markt heeft aangeboden. De hier gebruikte indicatoren zijn bijv. B. Kwaliteitszegels zoals tecXL. 

Waarom zouden bedrijven gebruikte hardware niet weggooien? 

Door gebruikte zakelijke pc's, notebooks, enz. Te verkopen aan professionele processors of refurbishers, vermindert u de CO²-uitstoot aanzienlijk door de apparaten toe te voegen aan een tweede productlevenscyclus. Dit bespaart ook middelen. Een ander voordeel is de kwaliteit van de apparaten hoge kwaliteit, maar ze zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe goederen. 

Scroll naar boven