tecXL-producten in een continu optimalisatieproces

TecXL-optimalisatie juli 2020

Elke dag een beetje beter. Een van de leidende principes in het Schweinfurt Technology Center van bb-net media GmbH. Dit geldt ook en vooral voor de tecXL-producten die daar worden geproduceerd. tecXL - dit zijn refurbished computers en notebooks van de hoogste kwaliteit, die voortdurend verder worden ontwikkeld om ze nog beter te maken. 

Overtuigd van de hoge kwaliteit worden alle toestellen sinds begin 2020 geleverd met 24 maanden garantie. Vanaf juli 2020 worden alle tecXL-producten geleverd met 3 extra highlights:

  • Uitbreiding van ESET Internet Security in 3-in-1-licentie
  • Installatie van de taalpakketten in DE en EN met optionele extra talen
  • Office 365-proefpakket

ESET 3in1 INTERNETBEVEILIGING

ESET is een betrouwbare antivirus die eindgebruikers zorgeloos kan surfen, werken en spelen. Elk tecXL-apparaat wordt geleverd met een licentie van 12 maanden, die direct vooraf is geïnstalleerd. Nieuw vanaf juli: Triple is beter. Alle apparaten die op 01 juli 2020 zijn geproduceerd, worden geleverd met de ESET 3-in-1-licentie. 1 jaar - 1 licentie - 3 beschermde apparaten. Bij aankoop van een tecXL-apparaat krijgt de klant een ESET-licentie waarmee niet alleen het aangeschafte tecXL-apparaat maar ook twee andere apparaten kunnen worden beschermd.

“Het privé-thuisnetwerk is niet langer alleen een laptop of desktop-pc. De behoefte aan een betrouwbare beveiligingsoplossing die uitgebreide bescherming biedt voor alle apparaten op het netwerk, is enorm.

Met onze OEM-partner bb-net ontvangen klanten die een desktop-pc, werkstation of notebook kopen onze ESET Internet Security voor één jaar en drie extra apparaten. Het bijzondere eraan: de versie beschermt niet alleen het gekochte systeem, maar kan ook worden gebruikt om twee andere apparaten zoals smartphones, tablets, pc's of smart tv's te beveiligen.

Iedereen die kiest voor een refurbished computer van bb-net, krijgt een sterke netwerkbeveiliging voor zijn digitale vier muren. "

Eset 2019 Portret104 Stefanheitkamp

Stefan Heitkamp
Verkoopmanager consumenten / teamleider

TAAL PAKKETTEN

TecXL-producten zijn altijd meertalig geweest. Veel taalpakketten betekenen echter ook veel opslagruimte. Daarom worden alle tecXL-apparaten geproduceerd vanaf 01 juli 2020 geleverd met taalpakketten in het Duits en Engels. Dit scheelt een grote hoeveelheid opslagruimte. Een latere installatie van andere taalpakketten is natuurlijk mogelijk en wordt ook uitgelegd in de herziene tecXL-handleiding voor eindgebruikers.

Naar de installatie-instructies

Office 365-proefpakket

Testen gaat boven studeren. Om die reden bieden de tecXL-toestellen de eindgebruiker de mogelijkheid om het uitgebreide Office 365-pakket uit te testen en een maand lang te testen. Na de testfase kan de klant een volledige licentie online of bij een tecXL-dealer kopen.

Scroll naar boven