Ondersteuning voor gespecialiseerde dealers

teambild_vertrieb_3-1024x683
Gerenoveerde apparatuur

12 november 2014 | Schweinfurt

Onder het label tecXL biedt het IT-verwerkingsbedrijf bb-net volledig gereviseerde apparaten aan, waarvan de eigenschappen kunnen concurreren met die van nieuwe goederen. Het in Schweinfurt gevestigde bedrijf werkt met een netwerk van gespecialiseerde handelspartners voor de verkoop van kwaliteitsgegarandeerde merkproducten. "We weten dat onze dealers verplicht zijn om de voordelen van gereviseerde hardware over te brengen aan de eindklant en om vooroordelen over gebruikte apparaten weg te nemen", zegt directeur Michael Bleicher van bb-net en vervolgt: "Om hen hiervoor de juiste tools te bieden. we zijn nu begonnen met het tecXL-partnerprogramma. "

Alle klanten die bij bb-net zijn geregistreerd als dealers die de zakelijke pc's en notebooks van de tecXL-serie online en / of offline op de markt brengen en een minimale jaaromzet behalen, kunnen profiteren van het partnerprogramma. "Deze bedrijven hebben toegang tot de data-interfaces naar onze artikelmaster en tot de actuele inventarisgegevens. Dit stelt hen in staat om nauwkeuriger en sneller toegang te krijgen tot ons assortiment ”, legt Michael Bleicher uit. Alle genoemde artikelen zijn voorgeproduceerde voorraadartikelen die binnen één werkdag naar gespecialiseerde handelspartners kunnen worden verzonden.

Naast het tecXL-partnerlogo en het bijbehorende partnercertificaat hebben dealers die in het programma zijn geregistreerd, toegang tot verschillende advertentiematerialen voor hun marketingdoeleinden. Het spectrum reikt van het downloaden van webbanners tot flyers en posters die kunnen worden aangevraagd voor give-aways, zoals bedrukte pennen, ballonnen of drankblikjes. Andere producten die retailers kunnen gebruiken om hun winkels in tecXL-stijl te ontwerpen, zijn in ontwikkeling, bijvoorbeeld etalagestickers en vlaggen. Als basisuitrusting stuurt bb-net elke nieuwe tecXL-partner een gratis marketingstartpakket, bestaande uit een selectie posters, flyers en relatiegeschenken.

Het IT-verwerkingsbedrijf betreedt ook alle partnerwinkels waar tecXL-goederen live bekeken en gekocht kunnen worden in zijn partnerzoeker op www.tecXL. Eindklanten kunnen daar gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkel vinden met behulp van een kaart of locatieonderzoek.

Last but not least ondersteunt het verkoop- en marketingteam van bb-net de partnerbedrijven in alle zaken die te maken hebben met de marketing van hoogwaardige hardware in de tweede levenscyclus.

Er is meer over het tecXL-partnerprogramma en een registratieoptie op http://shop.bb-net.de.

Achtergrondinformatie over "tecXL - technologie als nieuw"

Alleen gebruikte apparaten uit de business lines van bekende fabrikanten als Lenovo, Fujitsu, Dell en HP kunnen worden gebruikt als 'inputmateriaal' voor het merk tecXL. Deze pc's en notebooks zijn ontworpen om duurzamer en robuuster te zijn dan systemen voor eindgebruikers. Ze zijn ook gemakkelijker te upgraden en uit te breiden. De gebruikte goederen die bij bedrijven, overheden en leasemaatschappijen worden gekocht, worden bij bb-net in een kwaliteitsborgingsproces verwerkt. Alle tecXL pc's, notebooks en tablets worden geleverd met het originele Windows7-besturingssysteem en alle benodigde stuurprogramma's. Dankzij een geautoriseerd partnerschap tussen bb-net en de softwaregigant Microsoft verloopt dit onder licentierecht foutloos. Bb-net geeft een jaar garantie op de texCL-goederen - en de prijs is tot 70 procent lager dan die van vergelijkbare nieuwe goederen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht_bbnet_12112014.pdfDownloaden
Persbericht_bbnet_12112014.docxDownloaden
BJW_7472.jpgDownloaden
Scroll naar boven