IT-VOORBEREIDING 2.0

TECHNOLOGIECENTRUM
NIEUW LEVEN VOOR HET

Het in 2018 gebouwde hoofdkantoor van het bedrijf verwerkt meer dan 100.000 apparaten per jaar vanaf het ophalen van gebruikte IT-apparaten - volledig digitaal en bijna volledig automatisch.

In ons technologiecentrum is gebruikte IT zeer welkom en absoluut veilig, zowel het apparaat als de gegevens. De hoge technische en organisatorische maatregelen vanuit het oogpunt van IT-beveiliging in combinatie met onze volledig speciaal ontwikkelde softwareoplossing maken ons centrum tot een van de toonaangevende en beste in Duitsland.

We zijn ook in staat om uw IT-project uit te voeren op een totaal van 2.600 vierkante meter verwerkingsruimte plus kantoor- en sociale ruimtes.

pre-cleaning_pc_car

IT-apparatuur
Totale capaciteit
120.000

tecXL
herverwerkte apparaten
80.000

Installatie en testen
Simultan
600

Gegevensverwijdering
Simultan
350

VERLICHTING EN OPLOSSING VOOR U

Aan het einde van de IT-levenscyclus neemt bb-net u de drie hoofdprocessen van het Rollback, onze Technologiecentrum en Remarketing.

We bieden een alomvattend oplossingsconcept voor verzameling, audit, gegevensvernietiging, verwerking en marketing. Daarnaast kunnen wij de diensten goedkoper en veiliger voor u presenteren.

De bijna unieke aanpak van ons technologiecentrum, in combinatie met de modernste apparatuur en onze eigen softwareoplossing, zorgen voor een consistente gegevensbeveiliging, transparantie van alle processen en het opnieuw op de markt brengen of verwijderen van gebruikte IT-apparaten in de materiaalcyclus.

Deze drie letters staan ​​voor een van de meest geavanceerde en beste processen van inkomende goederen tot de uiteindelijke productie voor gebruikte IT.

SAM is de afkorting van onze speciaal ontwikkelde software, die alle deelbewerkingen automatisch uitvoert en de medewerker naar LEAN leidt. Bij bb-net is Manufacturing 4.0 geen visie maar een realiteit.

notebook met software sam

Sinds de tijd van de AVG is het onderwerp gegevensbeveiliging en gegevensverwijdering onmisbaar geworden.

Iedereen kan gegevens verwijderen? Wat we te bieden hebben in combinatie met onze software [SAM] is bijna uniek en perfect voor uw rechtszekerheid.

Gegevensherkenning, gegevensverwijdering en gegevensvernietiging. Dit is ons concept van een volledige verwijdering van uw gegevens.

We kunnen het beter doen: We kijken diep en elektronisch in uw devices, vinden en loggen automatisch elk medium, zoals sim-, smart- en mediakaarten, datadragers en interne opslagmedia. Wat nog door anderen via werkinstructies en via mens-machine wordt gedaan, is bij ons volledig digitaal en daardoor naadloos en foutloos.

Insight notebook onderdelen

Ons proceslandschap en de [SAM] -software geven u op elk moment inzicht in de actuele verwerkingsstatus.

Maar we weten meer voor uw en onze veiligheid. Bij elke stap worden de activiteit, de processor en een tijdstempel geregistreerd. Deze worden verrijkt met de daadwerkelijke apparaatgegevens. Een perfect 360 ° zicht rondom op de IT-systemen.

pcsystems_rearview

De belangrijkste focus en kerncompetentie ligt duidelijk op mobiele apparaten, van notebooks op instapniveau tot high-end werkstationapparaten. Door de veelal heterogene beginsituatie in het bedrijf zijn wij in staat alle essentiële IT-eenheden te verwerken.

Verwerkingsstations
Gedeeltelijk op 3 hoogtes
168 Meter

Optische classificatie
en schoonmaken
12 plaatsen

Technische voorbereiding
Reparatie en conversie
10 plaatsen

verpakking
halfautomatische
4 straten

ALLES ONDER ÉÉN DAK

> INVOER VAN GOEDEREN
Apparaatregistratie, audit, datavernietiging
> PRODUCTIE
Voorreiniging, optische en technische verwerking, installatie, verpakking
> LOGISTIEK
Hoge opslag, commissie, verzending
Marcel Zitzman

Marcel Zitzman, is een expert als het gaat om de goederenstroom binnen het bedrijf.

Voordat hij bij bb-net kwam, was hij supply chain-expert voor productie en materiaalplanning bij Coca-Cola. De geschoolde industriële manager en gepassioneerde voetballer leidt het hele productiegebied, evenals de bijbehorende klantenservice en logistieke afdelingen. Samen met het rollback management op het gebied van inkoop gaat hij binnenkort met zijn 35 man sterke team aan uw project werken.

Wilt u onze spannende gebieden van IT-verwerking of onze processen van dichtbij bekijken? Maak een persoonlijke foto - direct ter plaatse. Onze deuren staan ​​altijd voor u open, mits u zich vooraf heeft aangemeld.

Een hoogtepunt voor veel bezoekers is onze opgeknapte oldtimer Berta, waarin je - midden in onze productiehal - van harte welkom bent om plaats te nemen.

Bezoek aan onze Berta

LEEF ERVARING