MADE IN GERMANY

MANAGEMENT
TEAM

« Achter een succesvol bedrijf staat altijd een team dat de passie in elk product, project en partner herontdekt. Bij ons ontmoeten creatieve geesten, digitale vernieuwers, carrièrewisselaars, vrijdenkers, specialisten en visionairs echt teamwerk. »

M. Bleicher, CEO van bb-net

Michael Bleicher
CEO en oprichter

Michael is een ondernemer sinds hij zich kan herinneren en leert alleen maar constant uit de praktijk. Al als kind was hij gefascineerd door wat toen nog zeer rudimentaire pc-technologie was. Hij leerde veel van zijn vader, die een zelfstandige radio- en televisiedealer was, en richtte zijn eerste bedrijf op toen hij nog maar 15 was. Sindsdien is hij een integraal onderdeel van de IT-industrie geworden. Als visionair stelt hij voortdurend nieuwe doelen voor zijn eigen softwareontwikkeling en IT-operaties en is hij het creatieve hoofd van het bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor inkoop en projecten.

Sonja Bleicher
Bevoegde functionaris

Sonja is een opgeleide groothandelsbediende uit de reclame-industrie, gevolmachtigd ondertekenaar en echtgenote van algemeen directeur Michael Bleicher. Ze is sinds 2007 getrouwd met haar man en het bedrijf. Zij verzorgt met haar twee zoons Max en Felix het privé familiebedrijf en staat (bijna) altijd achter de beslissingen van de algemeen directeur. Trouw aan het motto: "Achter een sterke man staat een nog sterkere vrouw." Binnen het bedrijf is ze verantwoordelijk voor de algemene organisatie en samen met haar collega is ze verantwoordelijk voor human resources. Als ze ooit haar stressvolle dubbele baan wil doorbreken, begeeft ze zich graag in de mysterieuze wereld van de EXIT en ESCAPE kamers.

Sonja Bleicher
Steffen Putzi

Steffen Putzi
Directeur HR & Financiën

Steffen is het aanspreekpunt voor financiële en persoonlijke zaken binnen het bedrijf. Hij werkt sinds 2016 bij bb-net op de financiële afdeling. Daarvoor werkte hij enkele jaren bij een grote postorderapotheek in debiteuren- en crediteurenadministratie. In 2021 nam hij de algehele verantwoordelijkheid op zich voor financiën, human resources en organisatie. Privé is Steffen een familieman. De drukte van de stad is niets voor hem. Daarom woont hij in de prachtige Rhön en geniet hij van zijn tijd waar anderen op vakantie gaan.

Marco Kuhn
Director of Sales

Marco is een gecertificeerde handelsspecialist en heeft ongeveer 10 jaar de leiding over de verkoop. Bij de ontwikkeling van de productfilosofie en de processen van het kwaliteitsmerk tecXL speelde hij een sleutelrol bij het op de markt brengen van het geweldige idee en inspireerde hij partners daarvoor. Hij is geen onbekende meer op het IT-kanaal en is te vinden op een groot aantal IT-evenementen. Samen met zijn team staat hij voor je klaar om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen en je te ondersteunen bij marketing.

Marco Kuhn
Marcel Zitzmann

Marcel Zitzmann
Directeur Productie & Logistiek

Marcel is een expert als het gaat om de goederenstroom binnen het bedrijf. Voordat hij bij bb-net kwam, was hij supply chain-expert voor productie en materiaalplanning bij Coca-Cola. De geschoolde industriële manager en gepassioneerd actieve voetballer beheert het volledige productiegebied, evenals de bijbehorende klantenservice en logistieke afdelingen. Samen met het rollback management op het gebied van inkoop gaat hij binnenkort met zijn 35 man sterke team aan uw project werken.

Scroll naar boven