€ 1.000 donatie in plaats van giften

bbnet_Spendenuebergabe_StationRegenbogen
Het bedrijf bb-net uit Schweinfurt, een van de toonaangevende Duitse bedrijven op het gebied van gebruikte IT-opwerking, is nog steeds in handen van de Bleicher-ondernemersfamilie en wordt ook na bijna 25 jaar op die manier geleid. Maatschappelijk engagement zit als een commerciële deugd in het DNA van het bedrijf.

Een grote verscheidenheid aan, voornamelijk regionale, projecten wordt gedurende het jaar ondersteund door giften in natura en financiën. Daarnaast wil de ondernemersfamilie vanaf dit jaar afzien van de gebruikelijke kerstkaarten en cadeautjes aan klanten, leveranciers en partners. Dit is met de afdelingshoofden en hun medewerkers besproken en positief ontvangen.

Op basis van persoonlijke ervaring met kanker is dit jaar gekozen voor het regenboogstation (ouderinitiatief voor kinderen met leukemie en tumorziekten in Würzburg eV) in Würzburg.

Michael Bleicher, algemeen directeur, benadrukte bij de symbolische overhandiging van de donatiecheque: “Elke donatie wordt volledig en direct gebruikt voor een specifiek doel. Dat was een ander belangrijk criterium voor ons bij het doen van donaties. "

Een diagnose bij kinderen met kanker en tumoren kan niet worden veranderd, maar de hele omgeving kan positief worden beïnvloed. De vzw werkt op vrijwillige basis samen met getroffen families om hen te helpen hun weg door de ziekte te vinden.

“Als een kind ziek is, lijdt het hele gezin aan zorgen en angsten. Met deze donatie hopen we het leven van de gezinnen een beetje kleurrijker en gemakkelijker te kunnen maken ”, zegt Sonja Bleicher, geautoriseerd vertegenwoordiger van bb-net media GmbH.

Rainbow zet zich in voor genezing en zorgt ervoor dat de kinderen geen mentale schade oplopen. Meer informatie is beschikbaar op internet onder www.stationregenbogen.de.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, € 1.000 donatie in plaats van giften (WORD)Download 
Persfoto (PNG)Download 

PERSBERICHTEN


DateiActie
Mainpost, 18.12.2019 december 1000, Bedrijven & Feiten: XNUMX euro donatie in plaats van klantgeschenken (LINK)Download 
Mainpost, 18.12.2019 december 1000, Bedrijven & Feiten: XNUMX euro donatie in plaats van klantgeschenken (pdf)Download 
Schweinfurter Anzeiger, 17.12.2019 december 1.000, sociaal engagement met XNUMX euro in plaats van klantgeschenken (LINK)Download 
Schweinfurter Anzeiger, 17.12.2019 december 1.000, maatschappelijk engagement met XNUMX euro in plaats van klantgeschenken (pdf)Download 
Scroll naar boven