Hoge restwaarden, gegarandeerde terugkoop en einde levensduur voor leasemaatschappijen

Header aankoop van IT-systeemhuis
Met name bij de massaal toenemende financiering van IT-goederen kunnen door samenwerking met een sterke partner significant hogere restwaarden worden bereikt, als deze niet bij de gebruiker blijven maar op de markt worden gebracht. Dit vereist terugkoopgaranties en de mogelijkheid om via aanvullende diensten diensten aan de huurder te verkopen.

Voor u en uw klanten mag de IT-levenscyclus niet eindigen bij de laatste leasetermijn, want remarketing zal extra inkomsten genereren.

bb-net kan u voor verschillende productgroepen uit de IT-omgeving een gegarandeerde restwaarde garanderen van de oorspronkelijke waarde al voor de eerste leasetermijn. Ver boven uw berekende restwaarden. Profiteer van de volledige IT-levenscyclus en creëer duurzaamheid en gegevensbeveiliging voor uw partners.

Gemiddeld rekenen financiers uit van een volledige afschrijving naar een veilige restwaarde van drie tot vijf procent na afloop van de leaseperiode. Bij bb-net is een minimale restwaarde van 10 procent gegarandeerd. In de meeste gevallen zijn echter aanzienlijk hogere restwaarden mogelijk bij veel IT-objecten, zoals notebooks. De visuele en technische inspectie van de lease-aangiften in ons technologiecentrum geeft u een exacte lijst van alle IT-units op basis van serienummers. Hierdoor kunt u ook kortingen claimen bij de huurder of de verzekeringsmaatschappij.

U kunt meer inkomsten genereren door de diensten met toegevoegde waarde actief te verkopen aan het einde van de leaseperiode en zo ook nieuwe klanten binnenhalen. Dit kan natuurlijk ook indirect via uw verkooppartnernetwerk. Hier bieden we white label-oplossingen en handelen in uw naam of uw partner.

Speciaal voor jou als leasemaatschappij en financier hebben wij een informatiepagina gemaakt.

Scroll naar boven