bb-net ontvangt NewWork Excellence-keurmerk

Bayme New Work Excellence
Het combineren van leven en werk en het in balans houden van de bekende werk-privébalans van werknemers is tegenwoordig essentieel voor werkgevers. Als het gaat om nieuw werk rondom agile werken en het welzijn van medewerkers, is bb-net een echte pionier. Bayme vbm kon het behendigheidsniveau van bb-net bepalen. Het in Schweinfurt gevestigde bedrijf behaalde maar liefst 92%!

Wat is nieuw werk precies? New Work is de naam voor een nieuwe kijk op werk in tijden van globalisering en digitalisering.

bb-net media GmbH past al enkele jaren het concept van het Nieuwe Werken toe. “Door agile te werken krijgen medewerkers meer verantwoordelijkheid, maar krijgen ze daar ook meer vrijheid, flexibiliteit en plezier in hun werk voor terug. Waar wij als bedrijf, maar ook onze partners en klanten van profiteren. We passen ons aan onze teams aan en ontwerpen posities, kantoren en werktijden net zo individueel als de mensen die ze invullen”, meldt Michael Bleicher, CEO van bb-net.

Nieuw werk biedt bedrijven grote voordelen. Vlakke hiërarchieën, die resulteren in korte en snelle besluitvormingsprocessen, evenals de verdeling van verantwoordelijkheid over meerdere medewerkers: binnen of hele teams, versterken het interne WE-gevoel. Beiden verbeteren de samenwerking op lange termijn, ook en vooral in kritieke tijden. Agile werken vereist vooral één ding: transparantie en communicatie op ooghoogte. Door crossfunctionele teams waarin medewerkers uit verschillende gebieden samenwerken aan nieuwe innovaties, zullen bedrijven op de lange termijn succesvoller zijn.

Om de huidige agile status van uw eigen bedrijf te kunnen meten, biedt bayme vbm een ​​QuickCheck aan. Als de QuickCheck een behendigheidsniveau van 66 procent of hoger behaalt, ontvangt het bedrijf het NewWork Excellence-keurmerk.

bb-net behaalde een behendigheidsniveau van 92% in de huidige QuickCheck. De IT-refurbisher wist in totaal 133 van de 145 punten te verzamelen en daarmee deelname aan de Bayme's Agil.Award 2021 veilig te stellen.

bbnet_NewWork_2021_balance

Meer over de onderscheidingen en certificeringen van bb-net op: 25 jaar IT-renovatie vanuit Schweinfurt | BB-NET (bb-net.de)

Scroll naar boven