Nieuwe teamleider bij bb-net

teamleider bbnet_Neue
Nieuw teammanagement voor productie, logistiek en inkoop bij bb-net. Er is al een nieuw project geïmplementeerd en zet de norm op de Duitse markt.

Bb-net media GmbH, Duitslands grootste IT-verwerker uit Schweinfurt, groeit al jaren onafgebroken. Om recht te doen aan deze positieve ontwikkeling waren niet alleen de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Schweinfurt Maintal, maar ook personele wisselingen nodig.

Nieuwe toevoegingen aan de teamleider productie en logistiek
Edgar Merz en Marcel Zitzmann beheren sinds augustus 2018 de productie en logistiek met meer dan 35 medewerkers. Edgar Merz is een geschoolde meester-werktuigbouwkundige. Bij MIWE, een fabrikant van industriële ovens, was hij verantwoordelijk voor de klantenservice en de wereldwijde logistiek van reserveonderdelen.
Marcel Zitzmann, een opgeleide industriële specialist, was voorheen verantwoordelijk als supply chain-expert voor productie en materiaalplanning bij Coca-Cola.

Teamleider voor inkoop uit eigen gelederen
Niklas Maier geeft sinds januari 2019 leiding aan het inkoopteam. De afgestudeerde industrieel ingenieur verhuisde in 2017 van Porsche Motorsport naar Schweinfurt. Eind 2018 heeft hij met succes een managementopleiding tot teamleider afgerond om zo optimaal voorbereid te zijn op de taken die voor ons liggen. Sinds zijn aantreden is het team van Niklas Maier uitgebreid tot vier personen. Een andere functie wordt al gepland.

“De combinatie van ervaren en jonge managers is voor ons de beste manier om verschillende perspectieven, kennis en kwalificaties te combineren. Individuele bijscholing helpt om de teams zo effectief mogelijk te houden ”, zegt algemeen directeur Michael Bleicher.

Creëer meerwaarde
De oprichting van het tweede managementniveau bij de refurbisher in Schweinfurt werpt zijn vruchten af, zoals blijkt uit het laatste IT-acquisitieproject. In een gezamenlijk project van inkoop, productie en beheer zijn serviceproducten ontworpen die zijn afgestemd op de behoeften van klanten en tegen een vaste prijs kunnen worden geboekt. Het doel was om geïnteresseerden een ongecompliceerd overzicht te geven en een gemakkelijk berekenbaar model te creëren dat aansluit bij de tijdgeest. Individuele servicepakketten voor IT-aankoop met bijbehorende service tegen een vaste prijs - dit maakt bb-net media GmbH momenteel een strategische pionier op de Duitse markt.

“Onze nieuwe serviceproducten zijn individueel en algemeen, om ter zake te komen. Er zijn geen langdurige offertefasen en niet-transparante prijzen bij bb-net. Open klantcommunicatie en efficiëntie staan ​​hierbij voorop. Met deze all-inclusive pakketten zijn we momenteel de enige aanbieder op de markt en stellen we, net als ons merk tecXL, maatstaven ”, zegt Niklas Maier.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Neue_Teamleiter.pdfDownloaden
bb-net_New_Teamleader.docxDownloaden
bb-net_Neue-Teamleitung_9587.jpgDownloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Downloaden
do_press_report_052019.pdfDownloaden
Scroll naar boven