Nieuw partnership voor bb-net

Tecxl notitieboek

Synaxon AG is Europa's grootste IT-groep. Op het netwerk zijn meer dan 3.200 onafhankelijke partners aangesloten onder de merken PC-Spezialist, Akcent, Microtrend en iTeam.

Bb-net werkt sinds medio 2015 samen met de leden van iTeam als leverancier van bewerkte hardware. Ook in dit segment wordt de hoogwaardige hardware van tecXL steeds populairder. We zijn bijzonder verheugd dat we nu de eerste refurbisher zijn die als leverancier voor de hele Synaxon AG wordt vermeld.

De premium producten van tecXL uit de business lines van bekende fabrikanten als Lenovo, HP, Dell, Fujitsu of Apple worden op bb-net gereinigd, gecontroleerd en volledig verwerkt in productieachtige processen. Alle apparaten worden dan vooraf geïnstalleerd met originele Windows-besturingssystemen, alle stuurprogramma's en andere softwarepakketten en verpakt in doosjes voordat ze weer in de verkoop gaan. De groep bb-net media GmbH heeft hier jarenlange ervaring mee dankzij de zeer professionele voorbereiding van zijn goederen Area en talrijke aanbevelingen van de partners zijn overtuigend en ze zijn verheugd bb-net te kunnen noemen als de eerste competente leverancier voor pc's en notebooks die professioneel zijn voorbereid op het hoogste niveau, zegt Jan Schwarzenberger, Head of Retail en Head of Strategic Purchasing bij Synaxon.
Ondertussen ook zij CRN en Kanaalobserver publiceerde een overeenkomstige aankondiging. Wij danken de redactie voor de publicatie.