Microsoft Technische Top 2016

Csm Technical Summit Nieuw

Voor de tweede keer vond in Darmstadt de grootste Microsoft-conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals plaats. Arthur Hettich, teamleider ontwikkeling, en Stefan Herrmann, teamleider administratie, waren ter plaatse en woonden een aantal lezingen en workshops bij.

Nationaal en internationaal erkende sprekers ontmoetten elkaar op de Technical Summit 2016. Meer dan 50 sessies en 10 workshops maakten deel uit van de conferentie onder het motto "Connecting.technologies". Op de derde dag van de conferentie waren ook tal van presentaties over beste praktijken en een groot aantal praktische workshops mogelijk. Bijna het hele scala aan onderwerpen voor ontwikkelaars en IT-experts kwam aan bod. Op de agenda stonden huidige en nieuwe technologieën zoals Windows 10, System Center 2016, Windows Server 2016 en SQL Server 2016.

Al met al bood de top een geweldige gelegenheid om kennis te maken en ideeën uit te wisselen met Microsoft-experts, partnerbedrijven en veel gelijkgestemden. Arthur Hettich en Stefan Herrmann hebben hun eigen persoonlijke netwerk kunnen uitbreiden en veel input meegenomen voor bb-net.