Microsoft DPK in Bremen 2016

Dpk Night Bremen 2016

Voor de tweede keer vond in het congrescentrum van Bremen het grootste Duitse evenement voor Microsoft-partners onder het motto "Digitale revolutie" plaats. Directeur Michael Bleicher en verkoopmanager Marco Kuhn waren ter plaatse en kregen een indruk van de conferentie.

Meer dan 1.600 deelnemers uit verschillende branches waren vertegenwoordigd. Naast de uitgebreide kennisuitwisseling bood de conferentie ook workshops, vaklezingen en de mogelijkheid om innovatieve technologieën te testen. Het evenement begon met de “Vision Keynote”, gepresenteerd door Gregor Bieler, de nieuwe General Manager Mittelstand & Partner bij Microsoft. Dit ging over de culturele verandering die hand in hand gaat met digitale transformatie - en hoe partners met succes gelijke tred kunnen houden. Naast vele andere items op het programma was het avondevenement "DPK Night" in de VIP-ruimte van het Bremen Weserstadion een bijzonder hoogtepunt en een welkome afsluiting voor alle deelnemers.

Al met al een geslaagd evenement waar dhr. Bleicher en dhr. Kuhn veel nieuwe ideeën en input voor bb-net uit hebben gehaald.