Microsoft AER Gold-certificering

Geautoriseerde wederverkoper van Microsoft Partner voor onderwijsinstellingen
Naast de status als Microsoft Authorized Refurbisher, is bb-net sinds enkele jaren ook een "Authorized Education Reseller", afgekort AER.

Microsoft-partnerbedrijven met deze licentiestatus mogen Microsoft-producten tegen gereduceerde prijzen verkopen aan gebruikers in het onderwijs. Zo kunnen we scholen en onderwijsinstellingen hoogwaardige en aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden bieden bij het kiezen van de juiste onderwijssoftware.

We zijn verheugd dat we dit jaar voldoen aan de vereisten van Microsoft voor deelname aan dit programma en dat we met succes opnieuw zijn gecertificeerd als AER Gold Partner.

Bent u vertegenwoordiger van een onderwijsinstelling die kwalificeert als gebruiker van de AER-licenties en bent u op zoek naar hardware en software apparatuur voor uw instelling? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing en doen u een individueel aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overigens: na een succesvolle registratie in onze B2B online shop kunnen scholen en openbare instellingen op rekening bestellen met betalingstermijnen vanaf de eerste bestelling.
Scroll naar boven