De CEO van bb-net staat op de 25e plaats in de top 100 van kanaal-VIPS

bbnet_channelvip_25_bleaker
Van nul naar 25 - Michael Bleicher werd voor de eerste keer genomineerd voor de kanaal VIP-award van de IT-business en behaalde plaats 25 van de TOP 100-distributeurs.

2020 was een grote uitdaging voor de hele ICT-branche. Tussen hygiëneconcepten, schaarste aan goederen en thuiskantoor was het belangrijk om altijd het hoofd koel te houden.
Des te beter als er iets anders te lezen, te rapporteren of zelfs iets te vieren valt.
Ook dit jaar waren de lezers van IT-Business verwend. Wie zijn de top 100 van de Duitse ICT-scene? Er waren in totaal 35 kanaal-VIPS van de categorieën distributie, fabrikanten en systeemhuizen.

Onder de genomineerden bevond zich ook oprichter en directeur van bb-net Michael Bleicher. Voor de eerste keer werd de remarketingexpert uit Neder-Franken genomineerd als kanaal-VIP in de distributiecategorie en wist hij de 25e plaats veilig te stellen bij de 100 beste ITK-spelers.

Na dit turbulente jaar zijn we erg blij met de uitstekende plaatsing van Michael Bleicher bij bb-net. Het hele remarketingteam van bb-net is blij samen met de directeur en alle andere winnaars!

Veel dank aan alle lezers van IT-Business die hebben deelgenomen aan de stemming.