Mercator, bb-net & Nordanex ontwikkelen nieuwe leasing

Exclusief leaseaanbod voor Nordanex-partners: (van links naar rechts) Christian Weiss, Managing Director van Nordanex, Jürgen Beck, Key Account Manager van Mercator-Leasing en Marco Kuhn, Head of Sales IT Remarketing en ondertekenaar van bb-net. (Afbeelding: Soennecken, MFL Mercator-Leasing, bb-net)
Overath, 27 mei 2021. De systeemhuizen in het Nordanex-netwerk zullen in de toekomst profiteren van topleasevoorwaarden door middel van IT-remarketing. Mercator-Leasing, bb-net en Nordanex hebben samen een concept ontwikkeld dat nieuwe kansen op de markt opent voor Nordanex aansluithuizen.

Leasing en financiering zullen in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaan spelen, zeker in tijden van toenemende investeringsonzekerheid en grotere aanbestedingen. Tegelijkertijd groeit de wens van de klant naar alternatieve financieringsmogelijkheden. Samen met de financiële dienstverlener MLF Mercator-Leasing en de IT-remarketingspecialist bb-net media heeft het systeemnetwerk van Soennecken een nieuw product ontwikkeld voor de aangesloten systeemhuizen.

“Deze samenwerking is veelbelovend”, zegt Christian Weiss, Managing Director van Nordanex. "Met dit aanbod stellen we onze partners in staat om concurrerender te zijn in aanbestedingen, projecten en in de dagelijkse gang van zaken voor zichzelf en hun klanten."

Door actieve secundaire marketing kunnen gegarandeerde afkoopwaarden worden meegewogen in het leaseaanbod en kunnen zo uiterst gunstige leasetarieven worden gerealiseerd. Voordelen voor de partners zijn onder meer een eenvoudige afhandeling door geautomatiseerde processen, leasetarieven tegen gunstigere voorwaarden, veilige gegevensverwijdering en - door secundaire marketing - een positieve bijdrage aan het milieu. Het aanbod werd door de drie partijen gepresenteerd in de eerste interactieve workshops en is al getest door meerdere partners in het netwerk.

"De twee componenten van de offertevoorbereiding door een leverancier van het systeemnetwerk en een hogere restwaardegarantie door de IT-processor bb-net stellen ons in staat om financiering aan te bieden tegen aanzienlijk aantrekkelijkere leasevoorwaarden", zegt Jürgen Beck, Key Account Manager bij Mercator -Leasen. En Marco Kuhn, Head of Sales IT Remarketing en ondertekenaar bij bb-net, vat het samen: “Wij zorgen zowel voor veiligheid op het gebied van gegevensbescherming als voor ecologische aspecten. Met deze onderwerpen ronden we het pakket verstandig af”.

Scroll naar boven