Marco Kuhn is "MSBSC-expert 2016"

MSBSC-expert 2016 Marcokuhn

De "Microsoft Business Sales Circle" is een trainings-, netwerk- en loyaliteitsprogramma voor de beste verkopers van Microsoft-partnerbedrijven. Marco Kuhn, hoofd verkoop en marketing bij bb-net, is een van de winnaars en heeft met succes de titel "MSBSC Expert 2016" ontvangen van de Sales Circle.

Voor de deelnemers met deze kwalificatie is er een aanvullende tweedaagse training. Van 2 tot en met 23 september 25 zal Marco Kuhn daarom deelnemen aan een exclusieve high class training in Lissabon. Belangrijke doelen hierbij zijn ook het uitwisselen van ervaringen en het vormen van nieuwe netwerken met andere deelnemers en Microsoft.

Deze nominatie vindt jaarlijks plaats door Microsoft. De geselecteerde verkoopmedewerkers krijgen de mogelijkheid om gedurende een periode van twaalf maanden deel te nemen aan hoogwaardige persoonlijkheids- en methodetraining om hun opleiding voort te zetten. Technische knowhow waarvan ook u als klant profiteert.

We zijn blij met de kwalificatie van Marco Kuhn en maken van deze gelegenheid gebruik om nogmaals onze felicitaties te sturen.

Scroll naar boven