Retail en bedrijven vertrouwen op vernieuwde IT

nieuwe bb-net online shop
De pandemie verandert niett zowat alle privé-ruimtes maar biedt ook Bedrijf en Exploitanten van webwinkels staan ​​voor ongekende uitdagingen. Om te voldoen aan afstands- en hygiëneregels en uzelf samen tegen elkaar beschermenn in staat zijn om te zagen elkaar Bedrijf gedwongen, om het moeilijke proces van digitalisering bijna van de ene op de andere dag op gang te krijgen. Een van de grootste problemen die zich voordoet hier de inkoop de nodige IT-hardware daar. De vraag op mobiele apparaten voor thuiskantoor-Werkplekken was hoger dan ooit. De toeleveringsketens voor deze bronnen stortten letterlijk in en het volgde een tekort aan laptops, tablets en Co.  

Een duurzame deugd uit noodzaak ontwikkelen 

Corona is veranderd veel, eenuch de manier, wo en wat wordt gekocht. Door Afleveringsknelpunten bei Nieuwe goederen, Bedrijven moesten op zoek naar alternatieven terugvallenn. Gepensioneerd In de meeste gevallen was IT uit de kelder geen optie, omdat het gewoon te verouderd was. Om deze reden getrokken steeds meer bedrijven en openbaar uitrusting gerenoveerd IT in overwegingdus volledig gereviseerd Uitrusting, wie sterven dynamische HETRemeubelmakers bb-net. 

De crisis beweegt sterven Niche IT-remarketing dichterbij in dag Focus van Publiciteit. veel Klanten griffen, ondanks bedenkingen, auf verwerkt Hardware met het kwaliteitszegel tecXL zurück en waren positief door de uitrusting en zijn voordelen verrast. Omdat bei het aanbesteding van gerenoveerd IT-bedrijven besparen tot 70% in vergelijking met nieuwe goederen, 24 maanden garantie en 72 uur klachtenservice. Door de partnerstatus door bb-net als een door Microsoft geautoriseerde refurbisher, Kortweg MAR, de herziene systemen worden geleverd met een gloednieuw en wettelijk compatibel Windows 10-besturingssysteem. Zo biedt bb-net zijn klanten hoogwaardige zakelijke apparaten die nieuw zijn nniets is inferieur. 

DHij vergroot de publieke belangstelling, ambitieuze IT-refurbishers, onder andere bb-net., dag eigen B2B Online Store optimaliseren en uitbreiden. Toegang tot het aankoopsysteem is nu naast Dealers ook HandelarenOver ons, Autoriteiten en instellingen möglichEromheen om het nog gemakkelijker te makenverwerkt Het verkrijgen van IT werd het Online Store einem relaunch onderworpen. Daardoor bewezen en populaire functies verder geoptimaliseerd, maar ook met dat soort nieuwe features intelligent tecXL-Pproductzoeker uitgebreid. Binnen de productzoeker kunnen klanten precies filteren en zoeken naar hun verwachtingen van de hardware die ze nodig hebben. Geïnteresseerd van B2B en B2G kan Registreer gratis. 

Scroll naar boven