bb-net werd erkend als kraanwatervriendelijk bedrijf

onderscheiding voor kraanwatervriendelijk bedrijf
Schweinfurt, April 2021.  
de Schweinfurter IT Remarketing Bedrijf is opgericht door atype: kraan bekroond als kraanwatervriendelijk. atype: kraan is een non-profit organisatie die voor heeft gewerkt Kraanwater en gegen Water eruit Retourneerbaar en PET-flessen begint.  

Michael Bleicher, gedelegeerd bestuurder en oprichter van het bedrijf, zet sterk in op het milieu - en niet alleen sinds "gisteren". Al tijdens de planningsfase van het nieuwe bedrijfspand in het jaar 2017 dat was de ondernemer duidelijk duur en niet-milieuvriendelijk mineraalwater zal in de toekomst komen te vervallen. Gekoeld, heet, met of zonder koolzuur: in dat 2018 gerelateerd Bedrijfgebouw . deshalb Water alleen van de WaterSpender. Iedere medewerker heeft zijn eigen drinkflesdat is ontworpen voor langdurig gebruik.  

Kleine verandering met groot effect
Om een ​​zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten, zijn er voor bedrijven veel dingen op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid die gemakkelijk te implementeren zijn. Een kleine verandering met een groot effect is het schrappen van dranken uit flessenOmdat wmaar als hij zijn water uit de kraan haalt, scheelt dat veel geld en beschermt ons milieu.  

Net als de studie (https://www.gwrueti.ch/fileadmin/Public/Website/Contents/SVGW_Shop_TWI-3_d-1.pdf)
"Ecobalans drinkwater - mineraalwater", dat ecologische kwesties aanpakt gespecialiseerd ESU-services Uster namens de Swiss Gas and Water Association SVGW laten zien dat - afhankelijk van verpakking en transport - flessengeef het milieu water 1000 keer zo zwaar vervuild als leidingwater. Alleen voor transport van een liter Wees mineraalwater 0,3 liter ruwe olie gebruikt - voor leidingwater is de waarde slechts op 0,3 milliliter. Niet te vergeten, behalve dit feit zijn ook de CO2-uitstootWant ook de productie van flessen, schoonmaken, afvullen en recyclen zorgen ervoor veel meer CO2 uitstoot dan ons kraanwater. 

Welke is gezonder? Flessen- of kraanwater?
Zowel het drinkwater als Flessen water worden strikt gecontroleerd in Duitsland. De richtlijnen van de Duitse drinkwaterverordening zijn echter strenger dan die voor bron- en mineraalwater. Wanneer een van de voorschriften vergelijktblijkt dat drinkwater meer verontreinigende stoffen bevat zoals pesticiden is nagekeken. Er is dus geen reden Flessenwater met bUnten Etikettenontworpen logo's en breedtes, ongerept Landschappen te kopen.  

De kosten in vergelijking
1 liter leidingwater kost in Duitsland gemiddeld 0,2 cent - mineraalwater tussen de 19 en 50 cent per liter (zonder statiegeld). Met andere woorden: voor één euro krijg je ongeveer 500 liter Lijnwater, maar slechts 2 tot 5 flessen mineraalwater gekocht.  

Imitators gezocht
Michael Bleicher zou graag meer bedrijven willen sich voor duurzaamheid in iBetrek uw bedrijf erbij. Omdat elke stap, hoe klein ook, de onze beschermt Omgeving
Gefilterde waterdispensers zijn er in verschillende maten​ Dus de omschakeling van Flessen water voor leidingwater Geschikt voor bedrijven van elke omvang.  

Op de kranen, klaar, Kom op!