Kerstdonatie voor Artsen Zonder Grenzen

Ook dit jaar heeft bb-net afgezien kerstcadeau's en ondersteunt hen in de vorm van een gift Organisatie Artsen zonder Grenzen.  

Een turbulent jaar loopt ten einde en het is tijd om je te bedanken. Als dit specifieke jaar ons één ding heeft geleerd, is het dat gezondheid het grootste goed van de mensheid is.

Traditioneel aan het einde van het jaar wil bb-net alle medewerkers, zakenpartners en klanten bedanken. Net als vorig jaar vertrouwt de IT-remarketer uit Schweinfurt niet op kerstcadeautjes, wenskaarten en dergelijke, maar steunt in plaats daarvan sociale en duurzame projecten in de vorm van donaties.

Het belang van medische zorg is nog nooit zo duidelijk geweest. Bb-net wil dit graag duidelijk maken en erkennen met de donatie van dit jaar en doet daarom mee aan de kerstdonatiecampagne van Artsen Zonder Grenzen.

ÄRZTE OHNE GRENZEN eV biedt medische noodhulp in crisis- en oorlogsgebieden en na natuurrampen wereldwijd. De internationale hulporganisatie helpt snel, efficiënt en onbureaucratisch - ongeacht de herkomst. Vraag naar de religie of politieke overtuigingen van de betrokken mensen. Ze behandelen zieke en gewonde mensen, zorgen voor ondervoede kinderen of zorgen voor schoon drinkwater. 

Geïnteresseerden kunnen ook in slechts enkele minuten een bedrag naar keuze schenken en wat vertrouwen brengen in deze angstige tijden. Meer onder: Kerstdonatie bedrijf | Artsen zonder grenzen (aerzte-ohne-grenzen.de)