"Junge Wirtschaft" bericht over ons

Het is nog steeds goed
Gereviseerde hardware wordt steeds meer een echt alternatief voor nieuwe goederen

Jonge economie

Gereviseerde hardware wordt steeds meer een echt alternatief voor nieuwe goederen. Het hergebruik van gebruikte technologie komt bedrijven ten goede bij zowel de acquisitie als de verkoop van buiten gebruik gestelde IT nieuwe kansen met jezelf.

In de huidige uitgave van het tijdschrift "Junge Wirtschaft - Das Magazin der Wirtschaftsjunioren" is een artikel gewijd aan het onderwerp herwerkte hardware. Het bb-net wordt gepresenteerd als specialist in het kopen en verkopen van gebruikte IT.

In het artikel wordt uitgelegd hoe van gebruikte hardware een product kan worden gemaakt dat bij bb-net bijna zo goed als nieuw is. Eerst worden de gekochte notebooks en pc's schoongemaakt, optisch geclassificeerd en zorgvuldig voorbereid. "Het doel is om het apparaat zo dicht mogelijk bij de eerste leveringstoestand te brengen voordat het ons huis verlaat", zegt algemeen directeur Michael Bleicher tegen "Junge Wirtschaft". De apparaten worden dan uitgerust met een nieuw besturingssysteem, aanvullende software en de nieuwste stuurprogramma's. Het eindproduct wordt vervolgens weer op de markt gebracht onder de merknaam tecXL - "Technologie als nieuw".

Voor afgedankte hardware van bedrijven, verhuurders en servicebedrijven worden altijd eerlijke koopoffertes aangeboden, zowel voor kleine als grote hoeveelheden. Geïnteresseerde partijen komen op voor een snelle en ongecompliceerde afhandeling www.ankauf.bb-net.de een aankoopformulier is beschikbaar.

We bedanken de redactie voor het vermelden ervan.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Het is nog steeds goed_04__2016.pdfDownloaden
tijdschrift-jonge economieDownloaden
Scroll naar boven