Jürgen Engelbrecht gaat met pensioen

bbnet_erecertificaat_JE
Als een van de toonaangevende Duitse verwerkers van gebruikte IT kan bb-net terugkijken op meer dan 25 jaar op de markt. Opgericht door algemeen directeur Michael Bleicher als een klein garagebedrijf, werken nu 65 medewerkers voor het bedrijf op de locatie in Schweinfurt. Dit geldt ook voor Jürgen Engelbrecht, die al meer dan 8 jaar een belangrijk onderdeel van het bedrijf is en nu met zijn welverdiende pensioen gaat.

Na zijn functie als trainer en technisch manager van het milieustation bij BSI Schweinfurt, trad de geschoolde elektrotechnische installateur in maart 2010 bij bb-net in dienst als hoofd magazijn / logistiek. In het verdere verloop van zijn activiteit nam hij de leiding over de gehele productie over. In het kader van de snelle ontwikkeling van bb-net werd in 2016 besloten om niet ver van het vorige hoofdkantoor een eigen hoofdkantoor op te richten. Sindsdien is de heer Engelbrecht verantwoordelijk voor het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf als vastgoedmanager. In deze functie namen hij en de algemeen directeur de planning en supervisie over van het nieuwe gebouw aan de Lisbonstrasse 4 in Schweinfurt. Zelfs buiten zijn verantwoordelijkheidsgebied stond de heer Engelbrecht altijd voor u klaar met advies en actie, waardoor hij op elke afdeling een gewaardeerde collega was.

"Hartelijk dank voor zijn inzet en voor de waardevolle samenwerking, en we wensen Jürgen Engelbrecht veel plezier in zijn welverdiende pensioen", zegt Michael Bleicher, algemeen directeur van bb-net media GmbH.

Michael Bleicher en het voltallige personeel namen tijdens een kleine ceremonie afscheid van hem. Als erkenning voor zijn uitstekende prestatie en als dank werd de heer Engelbrecht een boom geplant op het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT, de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished apparaten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden weer op de markt gebracht onder het merk “tecXL – Technik wie neu”. De eindklant krijgt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent onder de oude nieuwprijs ligt. Het apparaat is klaar voor gebruik en kan zonder installatie of voorbereiding direct worden gebruikt. Op elk tecXL systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht_bbnet_JE_.pdfDownloaden
Persbericht_bbnet_JE_.DOCXDownloaden
Juergen_Engelbrecht_Ehrenuhrkunde.jpgDownloaden
Scroll naar boven