Windows-tablets van Bluechip

Bluechip-tablet 11

We krijgen steeds vragen van onze dealers over tablets met Windows-besturingssystemen. Al geruime tijd testen we verschillende fabrikanten en modellen om voor onze partners modellen te vinden met een goede prijs / prestatie verhouding.

Nu is de keuze gevallen op de tablets van Bluechip. Bluechip is een fabrikant uit Meuselwitz in Altenburger Land in Thüringen. Het bedrijf is actief sinds 1992 en staat vooral bekend om de productie van zakelijke notebooks, pc's en servers. Vorig jaar werden meer dan 130.000 personal computers vervaardigd en verkocht.

De Bluechip TRAVELline-tabletten

De slanke TRAVELline tablets zijn van hoge kwaliteit en bieden solide prestaties voor alle tabletapplicaties. Je kunt momenteel drie modellen krijgen van bb-net, de T10-E2, de T10-B3 en de T10-B3 Pro. Deze verschillen in termen van besturingssysteem en intern geheugen.

Elk van de tablets wordt geleverd met een dockbaar toetsenbord, dat ook als beschermhoes op het E2-model fungeert. Bovendien is op elk apparaat het nieuwe besturingssysteem Windows 10 met volledige licentie voorgeïnstalleerd.

Voor iedereen die veel reist met zijn tablet, is er een extra UMTS-module die achteraf kan worden ingebouwd door deze eenvoudig op de tablet aan te sluiten en mobiel internet mogelijk te maken.

De exacte apparaatinformatie vindt u ook in de volgende databladen: