STEM OP BB-NET ALS SPECIALE DISTRIBUTEUR

ITB DISTRI-PRIJS
EN WIN

Stem voor 31 oktober 2020 op ons en win. Geef ons uw stem. We rekenen op je. Maak bb-net Refurbisher of the Year en win met een beetje geluk een Jochen Schweizer-tegoedbon.

Wie is uw favoriete refurbishing- en remarketingdistributeur?
Uw mening en ervaring is vereist!

IT-BUSINESS zal in 2021 opnieuw de beste distributeurs selecteren. Doe mee aan de enquête en kies uw favorieten bb-net. U kunt ook een Jochen Schweitzer-belevingsbon winnen.

Prijs voor IT-Business Distri2021

DOE MEE EN WIN!

Waardebon 100euro-JochenSchweizer

Geef ons uw stem en help ons onze titel te verdedigen! Selecteer bij punt n in de categorie Opknappen en remarketing bb-net en met een beetje geluk maak je kans op vele mooie prijzen bij IT-Business en natuurlijk bij ons!

We verloten een Jochen Schweizer-tegoedbon ter waarde van 100 euro onder alle deelnemers die zich na stemming op deze website inschrijven.

Opknappen en remarketing

Binnen elke categorie kunt u één stem uitbrengen. In het gedeelte "Opknappen" kunt u bb-net selecteren en er uw favoriet van maken.

N Opknappen en remarketing

WINNEN!

Bedankt voor je ondersteuning. U bent slechts één stap verwijderd van deelname aan de wedstrijd! Bevestig uw deelname door ons formulier in te vullen.

Jochen Schweizer-tegoedbon ter waarde van 100 euro.
Jochen Schweizer-tegoedbon

ONDERZOEK INGEVULD?

De wedstrijd loopt tot 31 oktober 2020.
De deelnemers krijgen schriftelijk bericht. De beslissing van de jury is definitief. Geen contante betaling van de winst.

    Scroll naar boven