BEREID, HUUR, VERKOOP RETOURZENDINGEN

IT LANDER SERVICE
TE HUUR RETOUREN

Verhuurt u professioneel IT-producten? Net als uw proces moet alles na de huurperiode zo strak mogelijk verlopen. Wij nemen het gehele voorbereidingsproces uit handen of kopen uw toestellen bij u in.

Bij bijna alle IT-verhuurbedrijven eindigt de levenscyclus van de devices na de huurteruggave. In veel gevallen maakt professionele IT-verwerking een tweede verhuurcyclus mogelijk. Ongeacht of het nu na de afgesproken of een verkorte termijn is - wij kunnen de volledige verwerking voor u uit handen nemen of desgewenst slechts deelstappen.

Of het nu gaat om inkomende goederen, testen met gegevensverwijdering, verwerking, reparatie met en zonder garantie evenals retourlevering en IT-aankoop na de IT-verhuur: bb-net is hier de juiste partner voor haar. KBlijf u concentreren op uw kerncompetenties en profiteer ervan onze IT-verhuurderservice voor retouren.  

Afbeelding zakenlieden die laptop ontmoeten

UW DOELEN

kernzaken
leg de focus op toegevoegde waarde

Inruilen
Ruil eigendom voor huur

Liquide middelen
om extra uitrusting te huren

verversen
professioneel
verwerken

Retourlevering
en opnieuw
huur

volgehouden
act en
Toon bewustzijn

DER PROCEDURE

Gebruik de onze als de huurcyclus van het materiaal is voltooid Vernieuwingsservice voor verwerking de hardware. Dus je kunt Huur IT-apparatuur meerdere keren En dat ook nog eens veilig door technisch testen en dataverwijdering.

Als het apparaat niet meer in de verhuurcyclus kan worden teruggebracht, wij kopen de apparaten van u of gooi ze op de juiste manier weg.

IT Verhuurder Serviceproces Blauw

DER MEERDERE HUURCYCLUS

Zakelijke apparaten in gebruik

Gebruik

U kunt de toestellen verhuren aan commerciële of particuliere gebruikers. Afhankelijk van de overeenkomst worden deze ofwel voor korte tijd ofwel voor langere tijd gebruikt. De eerste huurcyclus is voor jou geen probleem. Maar wat gebeurt er na het einde van de huurperiode?

De apparaten dienen na gebruik te worden geretourneerd.

Retourlevering

Aan het einde van de afgesproken huurperiode krijgen u of wij de apparatuur retour. Als IT-remarketing specialist kunnen wij de veilige logistiek van onverpakte goederen met oude data volledig in kaart brengen, maar ook de pure afhandeling van verhuurrendementen bij binnenkomende goederen. Volledige rapportage op basis van serienummers is altijd inbegrepen bij de retourlevering. Vertrouw op het professionele wissen van gegevens, dat aan de softwarekant in kaart wordt gebracht. Als datadragers niet kunnen worden gewist, worden ze versnipperd volgens DIN 66399-2.

De apparaten worden verwerkt nadat ze zijn teruggestuurd

Voorbereiding / verversen

De apparaten worden tegen een vast bedrag verwerkt en vervolgens geretourneerd. Ook de verwerking van fabrieksgaranties is geen probleem. De eerste stap van het opfrissen is opschonen (van binnen en van buiten), hier vindt ook anonimisering plaats. Ons verwerkingsteam zorgt voor zowel de technische keuring als de reparatie en vervanging van defecte onderdelen. Dankzij onze intelligente database kunnen apparaten met alle stuurprogramma's en Windows-besturingssystemen op fabrikantspecifieke basis worden geïnstalleerd. Nadat de apparaten zijn verwerkt, worden ze opnieuw verpakt en geretourneerd. U kunt reeds gehuurde apparatuur weer huren en zo extra winst genereren.

NA DE HUURCYCLUS

Remarketing / doorverkopen

Indien de opwerking economisch niet meer lonend is, koopt bb-net deze toestellen bij u tegen eerlijke en transparante voorwaarden. Dit geeft u extra financiële middelen die u kunt investeren in nieuwe apparatuur voor IT-verhuur.

Remarketing door verkoop van oude goederen
Wij voeren uw onbruikbare oude goederen op gecertificeerde wijze af.

Herstel / recyclen

Alle apparaten die niet meer geschikt zijn voor een tweede levenscyclus of die niet goed kunnen worden verwijderd, kunnen via ons op een gecertificeerde manier worden afgevoerd. Componenten die nog geschikt zijn voor een tweede levenscyclus worden door ons in andere apparaten ingebouwd. Enerzijds helpt dit om waardevolle hulpbronnen te sparen en anderzijds beschermt het ons milieu tegen verder elektronisch afval.

DOOD GAAN OPLOSSINGEN
VOOR U
COMPACT

  • Ontvangst van goederen (rechtstreeks van de klant of uw logistieke afdeling)
  • Apparaattesten volgens uw specificaties
  • Gegevens wissen
  • Volledige rapportage
  • Specifieke herinstallatie per apparaat en fabrikant
  • Herverpakken
  • Reparatie met en zonder garantie
  • Retourneer levering aan jou
  • Aankoop van apparatuur die niet meer wordt verhuurd
Afbeelding man met zonnebril geld in de hand

Inruilen

Hoe zit het met jou als je ook klanten zou kunnen aanspreken die al privé hardware hebben gekocht? Met ons inruilprogramma treden wij op de achtergrond voor u op, kopen de hardware en creëren liquide middelen bij de klant zodat zij nieuwe hardware bij u kunnen huren.

volgehouden

Ook het milieu profiteert van de verlengde levenscyclus. Heb je ooit CSR Richtlijnen of uw eigen rapporten? Zo niet, doe dan wat onderzoek en word een actieve partner! Je hebt het in je hand.

Foto milieubehoud tuin kinderen

Ja, daar zijn we in geïnteresseerd Verhuurder service.