HET VERFRISSEN: VERFRISSEN IN PLAATS VAN AANKOOP

HET VERFRISSEN
MET GARANTIE

Wilt u uw bestaande IT blijven gebruiken? Gebruik onze IT-vernieuwing voor uw hardware en software. Schakel over van Windows 7 naar 10 en krijg tot drie jaar garantie van bb-net.

Bedrijven staan ​​constant onder druk om niet “stoffig” te worden en zich continu verder te ontwikkelen. Om dit te doen, hebt u hardware nodig waarop u kunt vertrouwen. Uw IT-hardware moet net zo flexibel en aanpasbaar zijn als u.

"Hij doet het nog steeds" - Zo zien we het ook. Hardware die nog steeds aan uw eisen voldoet, hoeft niet zomaar door een nieuwe aankoop te worden vervangen. Behandel uw hardware met één bb-net IT vernieuwen. Met professionele revisie kunt u uw hardware helpen zich aan u aan te passen, de productcyclus te verlengen en duurzame voordelen voor u en het milieu te behalen.

Close-up van het repareren van gedemonteerde laptop

VERFRISSEN DE JOUWE Hardware

LAPTOPS
TABLETTEN
KLANT PCS
WERKSTATIONS

EN JOUW SOFTWARE.

doei Windows 7 - Hallo Windows 10.

Het is tijd voor uw IT-toekomst. Gebruik de IT-vernieuwing om uw hardware en software voor te bereiden. Windows 10 biedt gewoon meer. Met het einde van de ondersteuning voor Windows 7 zijn er geen beveiligingsupdates meer voor dit besturingssysteem. Dat brengt hoge risico's met zich mee.

VERFRISSING IN 5 STAPPEN

1.

HET VERFRISSEN
KIEZEN

Je weet wat je nodig hebt. Kies het pakket dat bij je past.

2.

VERVANGING
APPARATUUR

Heeft u tijdens het vernieuwen een vervanging nodig? Onze IT-verhuur maakt het voor u mogelijk.

3.

Waren
VERZAMELING

Wij regelen alles voor je. Van het verpakken van goederen tot het ophalen.

4.

HET VERFRISSEN
SERVICE

Professionele voorbereiding van uw hardware. Individueel volgens uw wensen en specificaties.

5.

Waren
TERUGKEER

Direct klaar voor gebruik en klaar voor gebruik. Snelle en betrouwbare retourlevering van uw hardware.

PAKKETJES SELECTIE

 • Logistiek
 • Vernieuw hardware
 • Gegevens wissen
 • bewapenen
 • Logistiek
 • Vernieuw hardware
 • Gegevens wissen
 • bewapenen
 • Installatie

Meest gekozen

 • Logistiek
 • Vernieuw hardware
 • Gegevens wissen
 • bewapenen
 • Installatie
 • Licenties

Empfohlen

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en uw hardware.

Blijf zorgeloos en laat uw IT-problemen aan ons over. Kies comfortabel tussen 12, 24 of 36 Maanden Garantie en boek dit eenvoudig bij inbedrijfstelling. Slechts € 48,00 per apparaat per jaar. Hierover adviseren wij u graag. Onze garantie Voorwaarden vind je hier.

MODULE UITGELEGD

De veiligheidsfactor speelt een centrale rol bij bedrijfsgegevens wanneer u uw bedrijf verlaat. Met onze gecertificeerde partners kunnen we vanaf de eerste minuut een veilige afhandeling garanderen.

U hoeft zich geen zorgen te maken, ook niet over de logistiek.

 • Uitgepakte collectie op uw locaties
 • Verzegeld transport met gps-monitoring
 • Retournering van uw apparaten na het vernieuwen

schoonmaak: 

 • Stomerij binnen en buiten
 • Vochtige reiniging buiten
 • Verwijder alle etiketten en lijmresten
 • Renovatie van het oppervlak voor een nieuwe glans

Auditing:

 • Classificatie van activa volgens de verstrekte criteria
 • Onderzoek van alle activa met betrekking tot technische specificaties
 • Technische testen van alle componenten
 • Gedetailleerde documentatie inclusief alle fouten en ontbrekende onderdelen
 • Optische inspectie met documentatie van schade
 • Batterijladingstest op notebooks
 • Verstrekking van de auditresultaten voor uw administratie

We verwijderen al uw apparaten volgens een hoge en internationaal erkende verwijderingsstandaard en overhandigen revisiebestendige documenten voor uw administratie als bewijsmateriaal.

Verwijderen van gegevens:

Het verwijderen van gegevens is niet altijd het verwijderen van gegevens. Dagelijks wordt er 2,5 miljard gigabyte aan data gegenereerd. Gezien deze hoge volumes spelen het veilig wissen van gegevens en het opschonen van opslagmedia een grotere rol dan ooit tevoren. Als gecertificeerd gegevensverwijderingsbedrijf is bb-net onderworpen aan strikte veiligheidsrichtlijnen en moet het uitgebreide maatregelen nemen om gevoelige gegevens te beschermen.

Media detectie:

Volledig automatische mediadetectie. Controleer de simkaartsleuven, dvd-stations, interne USB-sticks, mediakaartsleuven en harde schijven die moeten worden verwijderd. Als een medium wordt ontdekt of gegevens worden gevonden, stopt het getroffen apparaat en verschijnt er een onvermijdelijke foutmelding totdat de oorzaak is verholpen. 

Gegevensvernietiging:

Als een gegevensdrager defect is, kunnen gegevens niet worden verwijderd. De enige manier om defecte datadragers volgens de hoogste veiligheidsnormen te vernietigen, is door ze te versnipperen met een gecertificeerde DIN 66399-2, ISO 21964-2 mediavernietiger. Een dergelijke shredder staat hiervoor in ons Technology Center tot onze beschikking en vernietigt gegevensdragers zoals harde schijven conform DIN 66399-2 H5. Smartphones, tablets, geheugenkaarten en USB-sticks volgens DIN 66399-2 E4 en tape-drives, floppy disks en ID-kaarten volgens DIN 66399-2 T5.

Op verzoek kunnen uw apparaten zonder extra kosten worden uitgebreid met technische componenten zoals geheugen of datadragers.

De gebruikte componenten worden samen met u bepaald als onderdeel van de bestelling. U betaalt alleen de pure hardwarekosten. Heeft u speciale verzoeken om achteraf inbouwen met betrekking tot nabewerkingstijd, kosten of levertijden voor speciale componenten, dan kunnen wij deze vooraf met u afstemmen.

Upgrade:

 • Selectie en aankoop van gewenste componenten tegen de scherpste prijzen
 • Professionele installatie van alle componenten
 • Extra functie- en compatibiliteitstest
 • Configuratie van BIOS en besturingssysteem indien nodig

U vertelt ons welke software uw hardware nodig heeft.

Ofwel installeren we een kant-en-klaar standaardproduct of een afbeelding die specifiek is voor uw wensen, om uw IT-afdeling zoveel mogelijk te ontlasten.

 • Installatie van Windows-besturingssysteem
 • Individuele softwaretoepassingen volgens uw specificaties

Met dit pakket krijgen uw apparaten niet alleen een installatie, maar ook wettelijk conforme Windows-licenties.

Als erkend Microsoft Authorized Refurbisher zijn wij in staat om uw toestellen te upgraden naar de nieuwe Windows 10/11 Professional tegen de beste voorwaarden op de Duitse markt.

 • Meertalige installatie van Windows 10/11 Professional
 • Installatie van een hersteloplossing op aanvraag zonder extra kosten
 • Licenties verlenen en de licentiecodes naar u verzenden

We stellen onze diensten voor u beschikbaar vanaf een kleine hoeveelheid van 50 apparaten. Wil je jezelf eerst overtuigen van onze kwaliteit, dan kun je een testbestelling boeken en bijvoorbeeld een klein aantal bedrijfslaptops laten opknappen.

78% BESPARING

Vergelijking van vernieuwen versus nieuwe aankopen in Case study van 100 notebooks.

HET VERFRISSEN

€ 21.400

totale kosten

NIEUWE AANKOOP

€ 96.500

totale kosten

De toestellen worden volledig opnieuw ontworpen, met een extra geheugenuitbreiding van 4GB naar 8GB en krijgen een nieuwe Windows 10-licentie en 2 jaar volledige garantie.

Gebied Kosten
Geamortiseerde aankoopprijs €0,00
verpakking HERLICENTIE €99,00
Windows 10 Professional (incl.) €0,00
Individuele software-installatie (incl.) €0,00
4GB opslag-upgrade €19,00
bb-net garantiepakket met 24 maanden €96,00

Apparaten uit het middenzakelijke segment met Windows 10 licentie en 2 jaar Carry-in garantie van de fabrikant worden aangeschaft. Bovendien worden de apparaten individueel aangepast in termen van software-installatie.

Gebied Kosten
aankoopprijs €890,00
Software aanpassing €65,00
Logistieke kosten €10,00

VERSCHILLENDE DOELSTELLINGEN. ÉÉN VOORSTELLING.

Concordia Insurance Hannover

€ 300.000,00 OPGESLAGEN

De Hannoveraanse verzekeringsmaatschappij Concordia vertrouwt op herverwerking in plaats van nieuwe te kopen als het gaat om uw IT-hardware en bespaart meer dan € 300.000,00 met de vernieuwingsservice van bb-net. De bijzondere uitdaging was om de bestaande apparatenpool voor te bereiden om deze in te wisselen voor de medewerkers met apparaten die niet waren voorbereid. De eis was om vanaf de ophaaldatum elke acht dagen 350 apparaten ter beschikking van de verzekeringsmaatschappij te stellen.
Laptopdonatie voor vluchtelingen

60 APPARATEN GEDONEERD

Door de Corona-gerelateerde situatie worden veel kinderen en jongeren gedwongen digitaal onderwijs te volgen. De Rotary Club Düsseldorf-Schlossturm nam meer dan 60 notebooks tegen speciale voorwaarden over en gaf bb-net de opdracht om deze laptops volledig te vernieuwen. Alle toestellen waren uitgerust met het herlicentiepakket en 12 maanden garantie. Op tijd geleverd aan Rotary en daarna gedoneerd aan Diakonie Düsseldorf voor een goed doel.
Robotvinger wijst op notitieboekje

VOOR TECXL-PARTNERS

Als onze partner heeft u de exclusieve mogelijkheid om uw klanten de bb-net verfrissing als service aan te bieden. Gebruik onze service om uw klanten geld te besparen zodat ze weer samen nieuwe investeringen kunnen doen. Focus op uw corebusiness. Wij verzorgen het gehele traject voor u.

Tot 15% korting op alle diensten.

Wat is het vernieuwen?

IT refresh is de professionele vernieuwing van bestaande hardware. Uw bestaande hardware wordt voorbereid en up-to-date gebracht met de laatste technische standaarden. Dit geldt niet alleen voor de hardware, maar ook voor de software, zoals het besturingssysteem - bijvoorbeeld de update van Windows 7 naar Windows 10. Dus als u besluit om uw IT te vernieuwen, handelt u automatisch op een duurzame, hulpbronnenbesparende en uiterst zuinige manier .

Waarom zou u gebruikte IT blijven gebruiken?

Met name zakelijke hardware is ideaal voor een IT-opfrisbeurt - enerzijds zijn de ingebouwde componenten van zeer hoge kwaliteit en ontworpen voor een lange levensduur; anderzijds zijn de meeste apparaten technisch zo goed uitgerust dat een upgrade met slechts enkele componenten nodig is om de om te voldoen aan de nieuwste technische vereisten.
Door de gebruiksperiode te verlengen, creëert u enerzijds liquiditeit en anderzijds bespaart u waardevolle middelen en daarmee ons milieu.

Waarom is het vernieuwen van IT de moeite waard?

Een professionele opfrisbeurt biedt bedrijven vele voordelen, het upgraden van bestaande hardware naar eigen wensen en eisen, het creëren van een verbeterde optische conditie, het wijzigen van licenties en het verlengen van de garantieperiode. Wat voor de ene gebruiker niet meer up-to-date is, kan voor de andere juist voldoende zijn. Als een grafisch ontwerper bijvoorbeeld een krachtigere notebook nodig heeft, is een standaard zakelijke notebook voldoende voor de financiële expert. Dus waarom zou u hardware niet intern doorgeven, hoge besparingen realiseren en milieuvriendelijk handelen?

Welke gebruikte IT-apparaten zijn geschikt voor IT-refresh?

Alle devices die geschikt zijn voor remarketing en zijn van bekende fabrikanten als HP, Lenovo, Dell en Fujitsu. In het algemeen kan men echter zeggen dat apparaten zoals notebooks, smartphones, tablets, beeldschermen, werkstations en servers geschikt zijn als gebruikte hardware voor de IT-vernieuwing. Alle apparaten die niet geschikt zijn voor de IT-vernieuwing moeten gecertificeerd worden voor verwijdering door de processor; individuele componenten kunnen dan in het Remarketing gehen.

RE Fresh informeren

  Scroll naar boven