HUUR HARDWARE IN PLAATS VAN KOPEN.

HUUR LAPTOPS
BESPAAR HET BEGROTING

Huur niet alleen notebooks. U kunt ook monitoren of beeldschermen huren. De IT-verhuur kan van korte of lange termijn zijn. bb-net biedt u flexibele en gemakkelijke IT-verhuur voor IT-hardware van de secundaire markt.

Wilt u hoogwaardige en betaalbare IT-hardware huren?
Bij bb-net bent u aan het juiste adres. In veel gevallen is huren in plaats van kopen vaak een betere beslissing. Zeker als je apparatuur maar een bepaalde tijd nodig hebt. Voor bijvoorbeeld evenementen, medewerkers of geplande projectwerkzaamheden is het beter om laptops te huren dan veel geld uit te geven aan de aanschaf.

Wij staan ​​flexibel aan uw zijde en kunnen snel en eenvoudig reageren op uw korte- of langetermijnbehoeften. Dankzij een eenvoudig prijsmodel en ongecompliceerde verwerking met weinig contractuele inspanning, kunt u uw verhuur-IT snel en gemakkelijk gebruiken.

bb_net_notebook_restart

HUUR HET VOOR ELKE BEHOEFTE

werknemer

Verhoging van de algehele productiviteit.

Projecten

Verhoog de productiviteit van projecten door middel van technologie.

Evenementen

Huur bijvoorbeeld laptops voor korte termijn behoeften.

Start-ups

Flexibel en snel in
Groei van het bedrijf.

leerlingen en studenten

Gedigitaliseerd leren tegen een maandelijkse prijs.

“Een project, een evenement of de inrichting van medewerkers of studenten staat voor de deur? Hoeveel hardware u ook nodig heeft, wij bieden u snel en eenvoudig hoogwaardige IT-hardware. "


Julian Sachs

Partner supervisor in verkoop

Julian Sachs

HUUR LAPTOPS VANAF ÉÉN EURO PER DAG

Afhankelijk van de klantstatus en huurperiode is het mogelijk om bijvoorbeeld laptops of computers te huren. En dat al vanaf 1 euro per dag - goedkoper kun je geen hardware huren.

UW VOORDELEN

U betaalt geen kosten voor bezorging of afhaling. Wij organiseren de logistiek volgens uw wensen.

Notebooks, stationaire pc's, beeldschermen, werkstations, servers en accessoires. We hebben de juiste oplossing voor de meeste IT-verhuurvereisten.

Alle toestellen zijn zorgvuldig nagekeken, voorbereid en voorzien van een Windows 10 besturingssysteem en een Libre Office suite en zijn direct klaar voor gebruik.

Bovendien biedt IT-verhuur de mogelijkheid van een individuele voorconfiguratie met uw softwarevereisten. Wij ontzorgen uw IT en het uitrolproces verloopt volledig via ons.

Computerverhuur snel en eenvoudig: van aanbieding tot verzending kunnen we de goederen voor uw project meestal binnen 48 uur leveren.

Hoeveel dagen je de laptops ook huurt, wij rekenen altijd een maand inclusief alle servicekosten. De huurperiode kan oplopen tot een jaar en je hebt dan de mogelijkheid om na de huurperiode de apparatuur van de IT-verhuur te kopen.

Of u nu één, 10 of 100 apparaten nodig heeft. Door onze opslagcapaciteit kunnen wij snel in uw behoeften voorzien.

Door gebruik te maken van apparatuur op de secundaire markt, levert u een dubbele bijdrage aan de bescherming van het milieu en bespaart u op huurgelden.

Huur hardware zonder verborgen kosten en zonder aanbetaling. Onze huurvoorwaarden voor IT-verhuur zijn kort en bondig en zijn voor u direct duidelijk bij: Huurvoorwaarden.

ZIJ HEBBEN DE STEM

HUUR LAPTOPS
HUUR ULTRABOOKS
HUUR EEN KLANT PC
HUUR WERKSTATION
HUUR DISPLAYS
HUUR DIGITALE SIGNALERING
HUUR EEN SERVER
HUUR INFRASTRUCTUUR

4 STAPPEN NAAR HUUR HET

Bbnet It huuraanvraag 2020
ONDERZOEK

Wilt u een computer huren? Laat ons uw individuele behoeften weten. Dit is heel simpel! Via het verhuurformulier, als klant via de B2B-winkel of telefonisch. Wij adviseren u graag over de juiste keuze van IT-apparatuur.

Bb Net It huurcontract
AANBOD

Onze adviseurs werken binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat uit voor uw computerhuur. Als u ons IT-verhuuraanbod leuk vindt, gaan we aan de slag. Wij zorgen voor de rest.

Bb Net magazijn 400x267
DELIVERY

Pc-verhuur gemakkelijk gemaakt: afhankelijk van uw vereisten, of het nu gaat om standaardinstallatie of individuele oplossing, bereiden we de apparaten voor en sturen ze ze op. Via uw klantenportaal kunt u eenvoudig de status van uw levering zien.

bb_net_itmiete_logistic_k
TERUGKEER

Huurperiode beëindigd? U pakt de IT-huurartikelen in, leunt achterover en ontspant en wij zorgen voor de ophaling en de rest van het proces. Bij transportschade zijn er voor u geen kosten.

HET VERHUUR: PRIJS EN VOORRAAD SOFORT

In onze exclusieve B2B-klantenwinkel kunt u onze volledige inventaris voor IT-verhuur bekijken.  Elk apparaat dat kan worden gekocht, is ook te huur. U kunt snel en individueel uw persoonlijke maandelijkse huurprijs opvragen, bijvoorbeeld voor een gehuurde notebook.

Bekijk juridische informatie over IT-verhuur.

Bekijk individuele huurprijzen in de winkel

GRATIS VERHUUR AANVRAAG

HET MOET ERG SNEL ZIJN?
+49 0

  notitieboekjeClient pcDisplay

  SIE VRAGEN - WIJ ANTWOORD.

  Hardware kopen of huren?

  Beide! Afhankelijk van het beoogde gebruik kan zowel het kopen als het huren van laptops handig zijn. In ieder geval worden hier middelen bespaard en wordt CO²-uitstoot vermeden. In termen van refurbished IT is dit aanzienlijk rendabeler dan het kopen of huren van nieuwe notebooks, computers en vele andere producten.

  Laptop huren - wat zijn de voordelen?

  Het huren van zowel laptops als computers en andere hardware verlaagt de eenmalige financiële lasten en wordt gespreid over de gebruiksperiode. Dit optimaliseert de cashflow en maakt een hoger aantal mogelijk tegen een lagere prijs. Bovendien kan de hardware na de huurperiode worden omgeruild voor een ander apparaat of tegen lage kosten worden overgenomen.

  Wat zijn de huurkosten voor een laptop?

  Deze zijn individueel en gebaseerd op de actuele verkoopprijs van de hardware. Maar het kan al vanaf één euro per dag. De maandelijkse kosten bedragen een fractie van de koopsom en zijn direct in te zien en te boeken in de online shop van bb-net. Individueel volgens de gewenste huurperiode.

  Huur IT - hoe werkt het?

  Erg makkelijk! Kies uw gewenste hardware en maak een aanvraag. Je ontvangt dan een offerte en zodra je deze accepteert ontvang je de gewenste hardware te huur. De maandelijkse afbetaling kan maandelijks worden geïnd of overgemaakt en na afloop van de looptijd kun je de toestellen gewoon terugsturen.

  Scroll naar boven