Prijs IT-Business Distri 2017

ITB Award 2018-ster

Zoals elk jaar kondigde het IT-Business Magazin dit jaar de Distri Award aan voor verschillende delen van het kanaal. Distributeurs kunnen voor de onderscheiding kiezen uit 14 verschillende categorieën. Het is echter niet een jury die de winnaars bepaalt, maar de lezers van IT-Business zelf. Iedereen kan via een online invoermasker meedoen aan de verkiezing en stemmen op die bedrijven waarmee ze bijzonder goede ervaringen hebben opgedaan of die graag samenwerken.

Lees hier de keuze van de lezers

In de categorie "Refurbishing & Remarketing" staat bb-net dit jaar weer voor de selectie. Wij zouden het op prijs stellen als u ons steunt bij het maken van de keuze voor ons. Doe gewoon mee aan de gratis enquête, stem op bb-net en geef ons 5 sterren bij het evalueren van onze samenwerking. Meedoen kan tot 15 oktober. Alle deelnemers kunnen zich ook verheugen op aantrekkelijke prijzen zoals drones, LCD-monitoren en meer.

Op de Distri Award

Net als voorgaande jaren worden de winnaars bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de Night of IT-Business in Augsburg.

Scroll naar boven