Prijs IT-Business Distri 2020

bbnet_itdistri2019

Afgelopen donderdag was het weer zover. De IT-industrie had een glamoureus rendez-vous tijdens de 13th Night of IT-BUSINESS. Distributeurs, fabrikanten en partners keken reikhalzend uit naar de uitreiking van de Distribution Awards. bb-net werd dit jaar opnieuw genomineerd in de categorie “Refurbishing & Remarketing” en werd voor de derde keer op rij bekroond met goud.

James Bond begon de Night of IT-BUSINESS van dit jaar - en het motto van de agent liep de hele avond door. Zelfs talrijke gasten stonden erop met strikjes te verschijnen. De avond werd afgewisseld met showacts en lezingen en zorgde tot aan het einde voor een zeer goede sfeer. Over een goed humeur gesproken: de IT-industrie zou volgend jaar een goed humeur kunnen blijven genieten, verzekerde prof. Dr. Rudolf Aunkofer - omdat de stemming van de consument nog steeds goed is.

We willen onze klanten en partners hartelijk bedanken. Omdat alleen door uw deelname aan de grote lezersonderzoeken wij, vertegenwoordigd door Michael Bleicher en Marco Kuhn, de Distri-Award in goud ontvingen. Deze onderscheiding bevestigt de tevredenheid van onze partners en klanten met onze producten en motiveert ons om in de toekomst verwerkte technologie van de hoogste kwaliteit te blijven produceren.

Scroll naar boven