Prijs IT-Business Distri 2019

IT Business Distri Award 2019
beloond met goud

Afgelopen donderdag was het weer zover. Ongeveer 270 genodigden ontmoetten elkaar in het Drei Mohren Steigenberger Hotel in Augsburg. Aanleiding was de Night of IT Business, waar de Distri Award 2019 werd uitgereikt. bb-net werd dit jaar opnieuw genomineerd in de categorie “Refurbishing & Remarketing” en werd bekroond met goud.

Naast de prijsuitreiking stond de avond in het teken van lezingen en vermakelijke showacts. Dr. Rudolf Aunkofer van de Nürnberger Gesellschaft für Konsumforschung (GfK) informeerde de gasten in 2018 opnieuw over het distributielandschap en gaf veel inside-informatie over de trends, kansen en uitdagingen van het komende boekjaar. Prof. dr. Gunter Dück, wiskundige, economisch denker en innovator, gebruikte zijn ironische komische vergelijkingen om het dagelijkse leven van veel bedrijven te laten zien op weg naar digitale transformatie.

We willen onze klanten en partners hartelijk bedanken. Omdat het alleen door uw deelname aan de keuze van de grote lezers was dat wij, vertegenwoordigd door verkoopmanager en gevolmachtigde Marco Kuhn, de Distri-Award in goud ontvingen. Deze onderscheiding bevestigt de tevredenheid van onze partners en klanten met onze producten en motiveert ons om in de toekomst verwerkte technologie van de hoogste kwaliteit te blijven produceren.

Scroll naar boven