IT-Business Distri Award 2019

IT BusinessDistri Award 2019
beloond met goud

Afgelopen donderdag was het weer zover. Ongeveer 270 genodigden kwamen bijeen in het Drei Mohren Steigenberger Hotel in Augsburg. Aanleiding was de Night of IT-Business, waar de Distri Award 2019 werd uitgereikt. In de categorie “Refurbishing & Remarketing” was bb-net ook dit jaar weer genomineerd en bekroond met goud.

Naast de prijsuitreiking stond de avond in het teken van lezingen en vermakelijke showacts. Dr. Rudolf Aunkofer van de Nürnberger Gesellschaft für Konsumforshcung (GfK) informeerde de gasten ook dit jaar weer over het distributielandschap in 2018 en gaf veel inside-informatie over de trends, kansen en uitdagingen van het komende boekjaar. Prof. dr. Gunter Dück, wiskundige, economisch opinieleider en innovator, gebruikte zijn ironische komische vergelijkingen om het dagelijkse leven van veel bedrijven op weg naar digitale transformatie te laten zien.

We willen onze klanten en partners hartelijk bedanken. Omdat het alleen door uw deelname aan de keuze van de grote lezers was dat wij, vertegenwoordigd door verkoopmanager en gevolmachtigde Marco Kuhn, de Distri-Award in goud ontvingen. Deze onderscheiding bevestigt de tevredenheid van onze partners en klanten met onze producten en motiveert ons om in de toekomst verwerkte technologie van de hoogste kwaliteit te blijven produceren.

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen 
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen 
Casestudy's, ESET (LINK)openen 
Scroll naar boven