Prijs IT-Business Distri 2018

Distriaward winnaar

Afgelopen donderdag vond in Augsburg de "Night of IT Business" plaats, waar elk jaar de Distri Awards van het gelijknamige tijdschrift worden uitgereikt. Dit jaar werden bedrijven genomineerd in in totaal 13 verschillende categorieën - een nieuw hoogtepunt vergeleken met alle voorgaande prijzen. Nieuw was onder meer de categorie “Refurbishing & Remarketing”, waarin bb-net tot de genomineerde bedrijven behoorde.

Met uw hulp bij de grote lezerspeiling konden wij, vertegenwoordigd door Sales Manager Marco Kuhn, de Distri Award in goud in ontvangst nemen. Namens het hele team willen we onze partners en klanten nogmaals bedanken voor hun steun en medewerking. Uw stem bevestigt dat we ons inzetten om u en uw klanten elke dag nieuw verwerkte technologie van de hoogste kwaliteit te bieden.

Meer dan 250 gasten uit het ITK-gebied ontmoetten elkaar tijdens de gala-avond in het Steigenberger Hotel in Augsburg. Naast het belangrijkste deel van de avond, de uitreiking van de IT Business Distri Awards, prof. Dr. Rudolph Aunkofer van GfK over de ontwikkeling van verkoopkanalen in het afgelopen jaar en de opkomende trends voor het IT-jaar 2018.

De "digitale goochelaar" Simon Pierro zorgde voor entertainment. De bekende pionier op het gebied van digitale magie vervaagde de grenzen tussen virtuele objecten in het apparaat en echte ballen, pennen en rietjes, en liet er zelfs bier uit stromen.

Scroll naar boven