Interview over gebruikte IT

Bevoegde officier marco kuhn
Voordelen en plannen met de samenwerkingspartners Synaxon en Emendo

08 maart 2016 | CRN

In het CRN-interview vertelt Marco Kuhn, salesmanager van bb-net en tecXL, over de voordelen van de samenwerking met Emendo en Synaxon en de plannen om het partnerprogramma dit jaar verder uit te breiden.

CRN: Meneer Kuhn, geef ons een kort overzicht van de huidige situatie en plannen van uw bedrijf.
Kuhn: Net als voorgaande jaren hebben we ons groeipad voortgezet en streven we ook in 2016 naar gezonde en duurzame groei. In 2016 zullen de samenwerking met verschillende verenigingen zoals Emendo en Synaxon alsook de verdere uitbouw van het partnerprogramma voor ons een belangrijke rol spelen. Maar de samenwerking met ESET, die officieel is sinds 01.02.2016 februari XNUMX, zal ons bezig houden.

CRN: Zie jij deze ongebreidelde groei in de gehele markt voor gebruikte hardware?
Kuhn: Over het algemeen is zowel de vraag als de acceptatie van gebruikte / refurbished apparaten op de markt onverminderd groot. Met name werkstations en hoogwaardige notebooks uit de business lines zijn in toenemende mate in trek in de commerciële sector. Hoewel de pc-markt krimpt, groeit de gebruikte markt gestaag.

CRN: U spreekt van een groeiende acceptatie van gebruikte IT. Geldt dat ook voor de voorheen moeilijke gebieden van het MKB en de publieke sector?
Kuhn: Ja, het vertrouwen in herverwerkte hardware blijft groeien en wordt steeds interessanter voor overheden en bedrijven. Deze trend is al een aantal jaren gaande en zal de komende jaren blijven groeien.

CRN: Is de nodige adviesinspanning iets teruggebracht of blijft dit een van de belangrijkste taken voor u en de vakhandel in de verkoop van gebruikte hardware?
Kuhn: Er is veel educatief werk nodig om de klant bewust te maken van het verschil tussen hoogwaardige en gebruikte IT. We ondersteunen natuurlijk onze systeemhuis- en resellerpartners met onze constant hoge kwaliteit bij de voorbereiding en met een breed scala aan marketing- en POS-artikelen (bijv. Posters, instructies, volledig voorbereide maandelijkse aanbiedingen, aanvullende softwarepakketten, enz.)

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
CRN-Interview-gebruikte-Hardware.pdfDownloaden
de-vertrouwen-in-verwerkte-hardware-groeit.109581.htmlDownloaden
Scroll naar boven