Interview over gebruikte IT

Bevoegde officier marco kuhn
Voordelen en plannen met de samenwerkingspartners Synaxon en Emendo

08 maart 2016 | CRN

In het CRN-interview vertelt Marco Kuhn, salesmanager van bb-net en tecXL, over de voordelen van de samenwerking met Emendo en Synaxon en de plannen om het partnerprogramma dit jaar verder uit te breiden.

CRN: Meneer Kuhn, geef ons een kort overzicht van de huidige situatie en plannen van uw bedrijf.
Kuhn: Net als voorgaande jaren hebben we ons groeipad voortgezet en streven we ook in 2016 naar gezonde en duurzame groei. In 2016 zal de samenwerking met verschillende verenigingen zoals Emendo en Synaxon, evenals de verdere uitbouw van het partnerprogramma, een belangrijke rol spelen. Maar de samenwerking met ESET, die officieel is sinds 01.02.2016 februari XNUMX, zal ons bezig houden.

CRN: Zie jij deze ongebreidelde groei in de gehele markt voor gebruikte hardware?
Kuhn: Over het algemeen is zowel de vraag als de acceptatie van gebruikte / refurbished apparaten op de markt onverminderd groot. Met name werkstations en hoogwaardige notebooks uit de business lines zijn in toenemende mate in trek in de commerciële sector. Hoewel de pc-markt krimpt, groeit de gebruikte markt gestaag.

CRN: U spreekt van een groeiende acceptatie van gebruikte IT. Geldt dat ook voor de voorheen moeilijke gebieden van middelgrote bedrijven en de publieke sector?
Kuhn: Ja, het vertrouwen in verwerkte hardware blijft groeien en we worden steeds interessanter voor overheden en bedrijven. Deze trend is al jaren aan de gang en zal de komende jaren blijven groeien.

CRN: Is de nodige adviesinspanning iets teruggebracht of blijft dit een van de belangrijkste taken voor u en de vakhandel in de verkoop van gebruikte hardware?
Kuhn: Er is veel educatief werk nodig om de klant bewust te maken van het verschil tussen hoogwaardige en gebruikte IT. We ondersteunen natuurlijk onze systeemhuis- en resellerpartners met onze constant hoge kwaliteit bij de voorbereiding en met een breed scala aan marketing- en POS-artikelen (bijv. Posters, instructies, volledig voorbereide maandelijkse aanbiedingen, aanvullende softwarepakketten, enz.)

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
CRN, 08.03.2016 maart XNUMX, INTERVIEW OVER GEBRUIKTE IT (PDF)openen
CRN, 08.03.2016 maart XNUMX, INTERVIEW OVER GEBRUIKT HET (LINK)openen

PERSBERICHTEN


DateiActie
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers met beveiliging (LINK)openen
Case Study, ESET, IT-Freshmaker upgradet computers veilig (pdf)openen
Casestudy's, ESET (LINK)openen
Scroll naar boven