Alternatief met hoge marge voor speciaalzaken

Crn Kuhn Marco Bb Net Cebit2017
Marco Kuhn in een interview op het Cebit CRN-podium.
20 maart 2017 | CRN

Op CeBIT in Hannover nodigde de industriekrant CRN opnieuw verschillende fabrikanten en dienstverleners uit voor een interview. Ook aanwezig op 20.03.17 maart XNUMX was bb-net met "tecXL - technology like new", gepresenteerd door Sales en Marketing Manager Marco Kuhn.

Op het CRN-podium in hal 15 werd hij in een live-interview geïnterviewd door redacteur Lars Bube. De onderwerpen waren refurbished IT en de voorbereiding van het eigen merk tecXL. Ook het nieuwe tecXL-partnerprogramma was een probleem. In het interview op de Red Sofa lichtte Marco Kuhn de veranderingen toe en benadrukte hij dat met name de kleine partners een belangrijke verkooppijler moeten blijven.

We zijn verheugd dat bb-net er dit jaar net als voorgaande jaren bij kon zijn. Direct na het interview vond de CRN Club plaats, die al jaren onderdeel van het programma is bij Planet Reseller en waarin Marco Kuhn de voorbereiding nogmaals uitvoerig toelichtte met behulp van een Lenovo Thinkpad T410. Aan het einde van het informele gesprek in de CRN Club werden, net als in voorgaande jaren, de producten van de verschillende fabrikanten verloot onder het publiek.

De CRN schreef een rapport over het interview.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
CRN_bb-net_MK_im_Interview.pdfDownloaden
Scroll naar boven