IT-vernieuwing in plaats van nieuwe acquisitie

bbnet_refreshbeaommissionung

De IT-voorbereider uit Schweinfurt verlengt de gebruiksperiode door de IT van het bedrijf op te frissen en te upgraden, waardoor er vrije liquiditeit ontstaat.

Bedrijven van elke omvang staan ​​onder constante druk om niet af te stoffen en vast te houden aan de bekende innovatiepuls van die tijd. Dit vereist IT die flexibel, modern, efficiënt en aanpasbaar is. Een nieuwe aanschaf is hiervoor niet altijd nodig. De IT-refurbisher biedt zijn nieuwe dienst "bb-net IT refresh" aan onder het motto "It does it!" Een duurzaam concept om bedrijven te ondersteunen bij het blijvend gebruik van hun eigen IT, voordelig de overstap naar Windows 10 te maken en jarenlang hoge besparingen te garanderen.

Beginsituaties
Bedrijven kennen de uitdagingen als het gaat om het uitrusten van hun werknemers met IT-hardware. De eisen aan de bestaande hardware zijn gewijzigd. Een wijziging van het besturingssysteem, zoals van Windows 7 naar Windows 10 of het verstrijken van de hardwaregarantie is in afwachting. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, denken veel bedrijven eendimensionaal aan een kostenintensieve nieuwe acquisitie. IT-verwerking is een budgetvriendelijke optie.

Een professionele opfrisbeurt biedt bedrijven vele voordelen, het upgraden van bestaande hardware naar eigen wensen en eisen, het creëren van een verbeterde optische conditie, het wijzigen van licenties en het verlengen van de garantieperiode. Wat voor de ene gebruiker niet meer up-to-date is, kan voor de andere juist voldoende zijn. Vereist z. Als een grafisch ontwerper bijvoorbeeld een krachtigere notebook nodig heeft, is een standaard zakelijke notebook voldoende voor de financieel expert. Dus waarom zou u hardware niet intern doorgeven, hoge besparingen realiseren en milieuvriendelijk handelen?

Servicepakketten
Met de Re-Fresh pakketten, Re-base, Installeer opnieuw en Herlicentie, bb-net heeft voor alle eisen het juiste allround zorgeloze pakket. Alle pakketten bevatten de onverpakte Duitsland-brede verzameling van de hardware, evenals de retourlevering, de optische verversing (opschoning), een volledig automatisch en internationaal erkend gegevensverwijderings- en gegevensvernietigingsproces, evenals de technische vernieuwing (upgrade) zoals B. de installatie van geheugen of datadrager.

Bedrijven weten het beste welke software hun hardware nodig heeft. Daarom biedt het RE-Install pakket de mogelijkheid om de voorbereide hardware direct te voorzien van alle benodigde en gewenste installaties. Met het Re-License-pakket krijgen de apparaten niet alleen een installatie, maar ook de wettelijk conforme, meertalige Windows 10 Professional-licentie. Vooral dat laatste pakket biedt het grootste voordeel. Verwerken met een licentiewijziging is zelfs goedkoper dan het kopen van een pure Windows 10-softwarelicentie.

Alle drie de pakketten worden afgerond met de garantieoptie - een echt hoogtepunt in het dienstenaanbod. Bedrijven hebben na een opfrisbeurt de mogelijkheid hun hardware te beveiligen met een garantie van maximaal 36 maanden voor een paar euro per maand.

Flexibel proces met veel voordelen
Door notebooks, pc's en werkstations de verlengde levenscyclus te geven, betekent dit liquiditeitsvriendelijk werken, tot 78% besparen op investeringen en werknemers voorzien van efficiënte arbeidsmiddelen. Het concept van de bb-net IT refresh is eenvoudig, flexibel en geschikt voor bedrijven van vrijwel elke omvang. Van logistiek tot advies of het ter beschikking stellen van vervangende apparaten tijdens de verversing - de Schweinfurt-specialist kan alle wensen klant- en situatiegericht presenteren.

Verkoop van diensten via partners
Ook de deelnemers uit het tecXL partnerprogramma van bb-net werden meegenomen in het vernieuwingsconcept. U heeft de exclusieve mogelijkheid om de innovatieve service, evenals de IT-verhuur, aan uw klanten aan te bieden als een aparte service. Het stelt u in staat om vrijwel zonder extra inspanning uw eigen dienstenaanbod uit te breiden, u volledig te blijven focussen op de core business en een marge te behalen tot wel 15%. Het enorme besparende effect van de klant creëert mogelijkheden om verdere systeemhuisdiensten te verkopen.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
Persbericht, IT-opfrissing in plaats van nieuwe aanwinst (pdf)Downloaden
Persbericht, IT-opfrissing in plaats van nieuwe aanwinst (Word)Downloaden
Persfoto 1 (PNG)Downloaden
Persfoto 2 (PNG)Downloaden

PERSBERICHTEN


DateiActie
Mainpost_30.06.2020_bb-net in het Maintal heeft het bedrijf IT onlangs geüpgraded en achteraf ingebouwd (LINKDownloaden
Mainpost_30.06.2020_bb-net in Maintal heeft de IT van het bedrijf vers geüpgraded en geüpgraded (pdf)Downloaden
CRN_24.06.2020_ bb-net start vernieuwingsprogramma (pdf)Downloaden
CRN_24.06.2020_ bb-net start vernieuwingsprogramma (LINK)Downloaden
SW1News_22.06.2020_ "Hij doet het nog steeds" IT-vernieuwing in plaats van nieuwe aanwinst bij de Schweinfurt-bereider bb-net media GmbH (PDF)Downloaden
SW1News_22.06.2020_ "Hij doet het nog steeds" IT-vernieuwing in plaats van nieuwe aanwinst bij de Schweinfurt-bereider bb-net media GmbH (LINK)Downloaden
PBS_19.06.2020_bb-net start met vernieuwingsservice (pdf)Downloaden
PBS_19.06.2020_bb-net start met vernieuwingsservice (LINK)Downloaden