GEMAKKELIJK. SNEL. FLEXIBEL.

HUUR HET
BESPAAR HET BEGROTING

Behoefte bedekt met bb-net! Heeft u op korte of lange termijn hoogwaardige IT-hardware nodig? bb-net biedt u flexibele en eenvoudige huurmodellen voor hardware van premium fabrikanten op de secundaire markt.

Wilt u hoogwaardige en betaalbare IT-hardware huren?
Bij bb-net bent u aan het juiste adres. In veel gevallen is huren in plaats van kopen vaak een betere beslissing. Zeker als je apparaten maar een bepaalde tijd nodig hebt. Bijvoorbeeld voor evenementen, medewerkers of geplande projectwerkzaamheden.

Wij staan ​​flexibel aan uw zijde en kunnen snel en eenvoudig reageren op uw korte- of langetermijnbehoeften. Dankzij een eenvoudig prijsmodel en ongecompliceerde verwerking met lage contractkosten, kunt u uw verhuur-IT snel en gemakkelijk gebruiken.

bb_net_notebook_restart

HUUR HET VOOR ELKE BEHOEFTE

werknemer

Verhoging van de algehele productiviteit.

Projecten

Verhoog de productiviteit van projecten door middel van technologie.

Evenementen

Voldoe aan kortetermijnbehoeften voor een gelegenheid.

Start-ups

Flexibel en snel in
Groei van het bedrijf.

leerlingen en studenten

Gedigitaliseerd leren tegen een maandelijkse prijs.

“Een project, een evenement of de inrichting van medewerkers of studenten staat voor de deur? Hoeveel hardware u ook nodig heeft, wij bieden u snel en eenvoudig hoogwaardige IT-hardware. "


Julian Sachs

Partner supervisor in verkoop

Julian Sachs

VANAF ÉÉN EURO PER DAG

Afhankelijk van de klantstatus en huurperiode is het mogelijk om vanaf deze kleine vergoeding bijvoorbeeld notebooks of pc's te huren.

UW VOORDELEN

U betaalt geen kosten voor bezorging of afhaling. Wij organiseren de logistiek volgens uw wensen.

Notebooks, stationaire pc's, beeldschermen, werkstations, servers en accessoires. We hebben iets beschikbaar voor de meeste vereisten.

Alle apparaten worden zorgvuldig gecontroleerd, verwerkt en direct klaar voor gebruik met een Windows 10 en een Libre Office Suite.

Bovendien is er de mogelijkheid van een individuele voorconfiguratie met uw softwarevereisten. Wij ontzorgen uw IT en het uitrolproces verloopt volledig via ons.

Van offerte tot verzending kunnen we de goederen voor uw project doorgaans binnen 48 uur leveren.

Het maakt niet uit hoeveel dagen je de hardware nodig hebt, we rekenen altijd een maand inclusief alle servicekosten. U kunt dan maximaal een jaar huren en heeft de mogelijkheid om de goederen na de huurperiode te kopen.

Of u nu één, 10 of 100 apparaten nodig heeft. Door onze opslagcapaciteit kunnen wij snel in uw behoeften voorzien.

Door gebruik te maken van apparatuur op de secundaire markt, levert u een dubbele bijdrage aan de bescherming van het milieu en bespaart u op huurgelden.

Geen verborgen kosten en geen aanbetaling. Onze huurvoorwaarden zijn kort en bondig en zijn voor u direct duidelijk bij: Huurvoorwaarden.

ZIJ HEBBEN DE STEM

NOTITIEBOEKEN
ULTRABOOKS
KLANT PC
WERKSTATION
DISPLAYS
DIGITALE HANDTEKENING
SERVER
INFRASTRUCTUUR

4 STAPPEN NAAR HUUR HET

Bbnet It huuraanvraag 2020
ONDERZOEK

Laat ons uw individuele behoeften weten. Dit is heel simpel! Via het verhuurformulier, als klant via de B2B-winkel of telefonisch. Wij adviseren u graag over de juiste keuze van IT-apparatuur.

Bb Net It huurcontract
AANBOD

Onze adviseurs werken binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat voor u uit. Als ons aanbod u bevalt, doen wij zaken. Wij zorgen voor de rest.

Bb Net magazijn 400x267
DELIVERY

Afhankelijk van uw wensen, of het nu gaat om een ​​standaardinstallatie of een individuele oplossing, bereiden wij de apparaten voor en brengen uw apparaten naar u toe. Via uw klantenportaal kunt u eenvoudig de status van uw levering zien

bb_net_itmiete_logistic_k
TERUGKEER

Is de huurperiode voorbij? U pakt de goederen in, leunt achterover en ontspant, wij zorgen voor de inzameling en de rest van het proces. Bij transportschade zijn er geen kosten voor u.

PRIJS EN VOORRAAD SOFORT

U kunt onze volledige inventaris bekijken in onze exclusieve B2B-klantenwinkel.  Elk apparaat dat kan worden gekocht, is ook te huur. U kunt uw persoonlijke maandelijkse huurprijs snel en individueel opvragen.

Bekijk juridische informatie over IT-verhuur.

Bekijk individuele huurprijzen in de winkel

GRATIS VERHUUR AANVRAAG

HET MOET ERG SNEL ZIJN?
+49 0

    notitieboekjeClient pcDisplay

    Scroll naar boven