"Hoofdprijs voor middelgrote ondernemingen" 2020

Big_price_of_midsize_size2017

De 'Großer Preis des Mittelstandes', uitgereikt door de Oskar Patzelt Foundation, is de meest begeerde zakelijke onderscheiding van Duitsland. De eerste fase van de competitie, die voor de 1e keer in het hele land plaatsvindt, eindigde op 26 januari 31. De nominaties voor de competitie van dit jaar zijn ingediend. bb-net behoort ook dit jaar weer tot de genomineerden. Hierbij geldt: Niemand kan zich zelf aanmelden voor deze prijsvraag. Je moet worden voorgedragen door een derde partij.

“Mijlpalen stellen” is het motto van het wedstrijdjaar 2020. De wedstrijd, die volledig op vrijwillige basis wordt georganiseerd, is een kans en tegelijkertijd een middel om individuele bedrijfsontwikkeling en regionale marketing te combineren. Ministeries, federale verenigingen, kamers van koophandel, agentschappen voor bedrijfsontwikkeling, productiebedrijven en persoonlijkheden uit de politiek, het bedrijfsleven en de administratie nemen deel aan de nominaties.

We zijn erg blij dat we de eerste fase hebben bereikt. Nu is het tijd om te wachten en uw vingers gekruist te houden. In de volgende stap worden de genomineerden bekend gemaakt die het juryniveau hebben bereikt om als finalisten te worden erkend. Natuurlijk hopen we daar te blijven en kijken we uit naar de aankondiging van de tweede etappe.