Milieubescherming begint met onderwijs!

bb-net_GREEN-IT-rapport
"Onze bijdrage aan klimaatbescherming bestaat uit meer dan alleen bewerkte hardware." (Michael Bleicher, Managing Director bb-net media GmbH)

De klimaatcrisis is acuut - het klimaatpakket is niet voldoende. We hebben lang de gevolgen van ons handelen gevoeld. We stoten meer kooldioxide uit dan bossen en oceanen kunnen opnemen. We vissen sneller dan de bestanden kunnen herstellen en we kappen meer bomen dan teruggroeien. Ieder van ons kan en moet iets doen aan klimaatverandering. Kleine veranderingen in consumptie en het dagelijkse leven zijn vaak voldoendevte ontvangen. Door bijvoorbeeld een goed voorbereide laptop te kopen, wordt CO in de tweede levenscyclus verminderd2 uitgedrukt en het zal zijn deutlich Grondstoffen bespaard. 

De specialist voor verwerkte IT-producten is zich bewust van de verantwoordelijkheid en handelt dienovereenkomstig. So hoed het bedrijf Schweinfurt naast zijn hoofdtaak, die al duurzaam is, umweltbewuste maatregelen geïmplementeerd: Es werd er een Bloemensponsoring voltooid, in productie een ontwikkeld nieuwe processen voor Energiebesparende en overgeschakeld naar Bio plakband, en er waren nieuwe fietsenstallingen voor medewerkers geschaffen. Veel meer maatregelen zoals 100% groene stroom of alleen ecologisch onschadelijke reinigingsmiddelen, verbruiksartikelen en verpakkingsmaterialen, UTZ-gecertificeerde koffie en streng afvalscheiding zijn voor bb-net voor jaren Natuurlijk. Tegen 2025 zal het bedrijf alle verpakkingen op 95% recyclebaar materiaal en verklein de printpagina's tot maximaal 1.500 A4-pagina's - Managing Director Michael Bleicher heeft deze belofte ook bij het initiatief "Aannemers Voor toekomst" dit jaar abgegeben. Maar dat is het die gestaag groeiendn Over ons niet genoeg. 

Er is geen klimaat zonder onderwijs

Dat klimaatbescherming nauw verband houdt met onderwijs is Michaël Bleicher heel bewust. Zo is bb-net onlangs begonnen met het verlenen van ondersteuning de club Labdoo. Labdoo verzamelt gebruikt Computers, tablets en Laptops, zet ze - indien nodig - en levert aan scholen over de hele wereld. De hardware van Schweinfurt Hersteller gedoneerd in september sommige Tablets en laptops. Marco Kuhn, Sales en Marketing Manager overhandigde de donaties persoonlijk an de eerste voorzitter van de vereniging, Ralph Ham. Hoe belangrijk onderwijs is voor het klimaat, zou niet moeten zijn Ausser Doe voorzichtig. Iedereen kan hier ook helpen - of als Vluchtsponsor of durch gebruikte IT-donaties.

Gedeelde klimaatbescherming is dubbele klimaatbescherming  

Klimaatbescherming is echt mogelijk in alle aspecten van het dagelijks leven integreren. Je meer mensen doen meehoe gemakkelijker en beter wij helpen ons milieu. Starten in plaats van uitstellen is het devies. bb-net zal in de toekomst nieuwe ideeën blijven ontwikkelen en Maatregelen arbeiten, naar klimaatverandering naar vvertragen. 

Via bb-net media en tecXL 

bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de aankoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en remarketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden verkocht onder het merk “tecXL – Technik like new”.chen, weer op de markt gebracht. De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de 

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Green-IT-Report_2019.pdfDownloaden
bb-net_GREEN-IT-Report_xs-1024x639.jpgDownloaden