Google-recensies als plaatsingsoptie

Bbnet google beoordelingen
Er worden dagelijks wereldwijd meer dan 3,5 biljoen Google-zoekopdrachten uitgevoerd, waarvan bijna 200 miljoen in Duitsland, waardoor Google de grootste zoekmachine ter wereld is.
Een goede zichtbaarheid om hoog te scoren in speciale zoekopdrachten door Google is erg belangrijk, zeker voor bedrijven.

De website van het bedrijf is het online visitekaartje van elk bedrijf. Het mooiste en meest aantrekkelijke visitekaartje heeft echter geen zin als het niet wordt gevonden. Als je tegenwoordig succesvol wilt zijn, moet je ook aan je website werken en deze zo ontwerpen dat deze zo goed mogelijk wordt gerangschikt op zoekmachines zoals Google, Bing en Co. Want alleen dan is het duidelijk zichtbaar - en pas dan komen veel bezoekers via zoekmachines naar de site.

Een gedetailleerde SEO-optimalisatie is erg duur en omvangrijk. Er zijn echter manieren om te profiteren van een sterke SEO-partner, zelfs als een klein bedrijf: Google-recensies.  Met Google reviews is het mogelijk om je indirect te plaatsen bij bedrijven die hoog scoren bij Google en deze in te zetten als je eigen kleine advertentieruimte. U beoordeelt het SEO-geoptimaliseerde bedrijf door uw eigen zakelijke relatie te beschrijven en bijvoorbeeld uw eigen gebruik van de producten. Gaat een geïnteresseerde partij voor het bedrijf, dan komen ze automatisch hun eigen reviews tegen. De zichtbaarheid van uw eigen bedrijf wordt zo bevorderd door andere zoekopdrachten.

bb-net is blij met elke review van klanten, partners en dienstverleners!

Scroll naar boven