Managementniveau op vier sterke pijlers

bbnet_afdelingshoofd

Uitbreiding van het managementniveau bij het IT-voorbereidingsbedrijf bb-net media GmbH in Schweinfurt.

Gebruik hulpbronnen efficiënt en duurzaam. Bb-net streeft dit doel niet alleen na door middel van haar duurzame bedrijfsconcept, maar ook op het gebied van personeelsbehoud en promotie. Het bedrijf besteedt strikt aandacht aan evenwichtig leiderschap en gelijke kansen. Diverse voordelen, zoals een royaal werktijdmodel of individuele thuiskantoorovereenkomsten, bieden medewerkers een aantrekkelijke werkomgeving. Het brede spectrum aan opleidings- en bijscholingsmaatregelen helpt ook bij het identificeren, promoten en ontwikkelen van het personeelspotentieel.

De voormalige teamleiders Niklas Maier en Marcel Zitzmann weten hoe succesvol dit concept bij bb-net kan worden ingezet. Sinds januari 2020 nemen zij officieel de bestuurlijke verantwoordelijkheid op voor hun respectieve werkterreinen, gecombineerd met uitgebreide volmachten en personeelsverantwoordelijkheid. Maier, die in 2017 nog bij Porsche Motorsport werkte, heeft nu de leiding over het kernaankoopproces. Hij controleert het lot van het vierkoppige team, dat verantwoordelijk is voor zowel operationele als strategische inkoop. Zitzmann, die sinds 2018 bij bb-net werkt, neemt de gebieden productie, logistiek en klantenservice volledig over en bestrijkt een ander kernproces van het bedrijf. Zijn team bestaat uit 35 medewerkers.

Inkoop, productie en verkoop - het bedrijf is onderverdeeld in deze drie kernprocessen. Tot dusver heeft het management het beheer van deze gebieden gedeeld met de algemeen directeur Michael Bleicher en de gevolmachtigde Marco Kuhn.

“De beslissing is gezamenlijk genomen op managementniveau. Met de uitbreiding van het managementniveau heeft elk proces zijn eigen management. Dit helpt vooral om het management te ontlasten en bevordert de onafhankelijke groei in de divisies ”, zegt Kuhn, die al jaren geen onbekende in het IT-kanaal is en dankzij zijn ervaring verantwoordelijk is voor de verkoop met zijn team.

Met in totaal drie directieleden is het tweede directieniveau compleet en staat het familiebedrijf Niederfranken nu op vier sterke pijlers.

“Ik kijk uit naar de tijd die voor ons ligt en de veranderingen die zullen voortvloeien uit de andere hoofden. Deze vormen een solide basis om het bb-net-verhaal verder te schrijven. Uitbreiding en creatieve nieuwe projecten kunnen nu nog effectiever en sneller worden ontwikkeld. Hoge kwaliteit en tevredenheid van medewerkers, klanten en partners staan ​​nog steeds op de voorgrond ”, zegt algemeen directeur Michael Bleicher.

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bbnet_Leiderschapsniveau op 4 sterke pijlers.pdfDOWNLOAD
bbnet_Leiderschapsniveau op 4 sterke pijlers.docxDOWNLOAD
bbnet_Zitzmann_Maier_tecXL.jpgDOWNLOAD
bbnet_Maier_Zitzmann_NBBank.jpgDOWNLOAD

PERSBERICHTEN


DateiActie
SWPublication_Management_level_on_Pillar.pdfDOWNLOAD
SAZPublication_Management_Level_is_stead_now_on_strong_pillar.pdfDOWNLOAD
ITB_Vom_Duo_to_Quartett.pdfDOWNLOAD
CRN_on_four_instead_two_shoulders.pdfDOWNLOAD
CP_Veroeffublikung_bbnet_baut_Fuehrungsebene_aus.pdfDOWNLOAD
CO_Verierung_bbnet_baut_Fuehrungsebene_aus.pdfDOWNLOAD
BPS_Publication_Neue_Leitung_fuer_Einkauf_und_Fertigung.pdfDOWNLOAD
GermanEnglishFrenchItalian
Scroll naar boven