Familiepact Beieren

bb-net lid van het Beierse familiepact

bb-net is sinds 10 oktober 2019 lid van het Bavaria-brede initiatief “Family Pact Bavaria”.

“Bij bb-net vinden we het belangrijk om op duurzame basis gezinsvriendelijkheid vast te stellen. Onze economie zal in de toekomst alleen aantrekkelijk en dus concurrerend zijn voor geschoolde werknemers als we een gezinsvriendelijk klimaat creëren. Vanuit overtuiging willen wij hieraan bijdragen. Elke maat telt. Het "Family Pact Bavaria" geeft ons ideeën en informatie en biedt een platform om met andere bedrijven van gedachten te wisselen over zeer specifieke maatregelen ", zegt Michael Bleicher, directeur van bb-net media GmbH.

bb-net heeft diverse maatregelen ingevoerd of verbeterd op het gebied van werktijden, werkorganisatie, werkplek, financiële voordelen en personeelsontwikkeling. “Zo creëren we de nodige flexibiliteit voor gezinnen”, zegt Michael Bleicher. Verdere maatregelen zijn in voorbereiding.
Met het "Beierse familiepact" gelanceerd in 2015, de Beierse Staatsregering, de Beierse Kamer van Koophandel en Industrie e. V. (BIHK), de vbw - Vereniging van Beierse Economie e. V. en de Bavarian Crafts Day (BHT) hebben tot doel de toekomstige kwestie van de compatibiliteit van gezin en carrière in de zakelijke perceptie aan te scherpen. Beierse werkgevers krijgen nieuwe impulsen, specialistische informatie en praktische hulp om hun gezinsvriendelijkheid binnen het bedrijf te verbeteren. Bovendien stelt het “Beierse familiepact” bedrijven in staat om met elkaar te netwerken en de uitdagingen van een gezinsvriendelijk personeelsbeleid te bespreken.

Meer informatie over het familiepact vindt u op www.familienpakt-bayern.de.

Via bb-net media en tecXL
bb-net is al meer dan 20 jaar partner voor de inkoop van gebruikte IT en de kwaliteitsgerichte verwerking en marketing ervan. Refurbished toestellen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen worden weer op de markt gebracht onder de merknaam “tecXL - Technik wie neu”. De eindklant ontvangt een volledig getest, refurbished product voor een prijs die tot 70 procent lager ligt dan de vorige nieuwprijs. Het apparaat is voorgeïnstalleerd met Windows 10 en is dus klaar voor gebruik. De tecXL-apparaten kunnen onmiddellijk worden gebruikt zonder verdere installatie of voorbereiding. Op elk tecXL-systeem zit 12 maanden garantie. www.ankauf.bb-net.de en www.tecxl.de

PERSBERICHT DOWNLOADEN


DateiActie
bb-net_Familiepakt_Bayern.pdfDownload
bb-net_Familienpakt_Bayern.docxDownload
bb-net_Familienpakt_Bayern.jpgDownload

PERSBERICHTEN


DateiActie
SchweinfurterTagblatt_FamilienpaktBayern.pdfDownload
The-Familienpakt-creëert-aantrekkelijke-jobs-at-bb-net; art742,10365757Download
Mainpost_FamPaktBayern_07122019.pdfDownload
Scroll naar boven