Facelift voor de B2B webshop

Voorbeeld van herlancering van de B2B-winkel
De B2B online shop schittert in nieuwe pracht met uitgebreide functies.

Onze Doel: responsief ontwerp, snellere laadtijden, intuïtieve bediening en veel extra functies voor partners.

tecXL partners profiteren van veel extra functies, zoals een nieuwe Weergave van productbeschikbaarheid direct na het inloggen. Dit geeft aan wanneer een reeds gekocht product weer leverbaar is. De partner heeft nu ook de mogelijkheid om er tussen te kiezen Tegel- en lijstweergave. de laatste "Gereviseerde apparaten" kan nu ook als lijst worden weergegeven en die is er Product wekker, wat duidt op een lage voorraad artikelen.

Ook al is het onderwerp responsive design op B2B gebied niet zo belangrijk, de shop is nu geoptimaliseerd zodat deze ook op andere devices zoals smartphones en tablets optimaal kan worden weergegeven. Snelle laadtijden en intuïtieve bediening ronden de herlancering van de online shop af.

Bovendien zijn er veel voor de toekomst Acties gepland. Deze zijn bekend over de Nieuwsbrief gecommuniceerd. (Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Registreer nu en mis nooit meer speciale aanbiedingen!)

Naar de online shop

Bent u nog geen tecXL-partner?

Ervaar de tintelende winsten, het plezier van het verkopen van tecXL-producten en krijg toegang tot exclusieve voordelen.

Registreer nu!

Scroll naar boven