bb-net op het hoofdkantoor van ESET

Partnerconferentie ESET

Dat we de juiste antivirussoftwarefabrikant als partner aan onze zijde hebben, werd pas onlangs bevestigd door het klanttevredenheidsonderzoek van PC-Magazin.

Uiteraard willen wij ook persoonlijk een beeld krijgen van de kwaliteit en het bedrijf. ESET organiseerde de vierde DACH-partnerconferentie in zijn Slowaakse thuisland, in Bratislava - we waren er ook en konden eindelijk inzicht krijgen.

Naast de interessante lezingen en de mogelijkheid om persoonlijk met ESET ter plaatse van gedachten te wisselen, was het hoogtepunt het VirusLAB-hoofdkantoor, dat de wereldwijde bewegingen van virussen en cyberaanvallen in de gaten houdt en daardoor in een vroeg stadium kan reageren.

Na een kijkje achter de schermen te hebben genomen, kunnen we nu bevestigen dat we in ESET de perfecte partner hebben gevonden als het gaat om IT-beveiliging. Dankzij onze samenwerking met de IT-beveiligingsprovider ontvangen alle kopers van een tecXL-systeem een ​​jaar lang de volledige versie van ESET Internet Security - zonder extra kosten. Een voordeel dat we onze klanten met trots kunnen bieden.

En wat waarderen we het meest aan ESET? De vraag wordt beantwoord door directeur van bb-net Michael Bleicher vanaf 0:55 min. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen!

Facebook

Door het artikel te downloaden accepteert u het privacybeleid van Facebook.
Meer weten?

Bijdrage laden

 

Op dit punt nogmaals een enorme dank aan ESET voor de geweldige partnerconferentie met opwindende impulsen en presentaties.