bb-net op het hoofdkantoor van ESET

Partnerconferentie ESET

Dat we de juiste antivirussoftwarefabrikant als partner aan onze zijde hebben, werd pas onlangs bevestigd door het klanttevredenheidsonderzoek van PC-Magazin.

Uiteraard willen wij ook persoonlijk een beeld krijgen van de kwaliteit en het bedrijf. ESET organiseerde de vierde DACH-partnerconferentie in zijn Slowaakse thuisland, in Bratislava - we waren er ook en konden eindelijk inzicht krijgen.

Naast de interessante lezingen en de mogelijkheid om persoonlijk met ESET ter plaatse van gedachten te wisselen, was het hoogtepunt het VirusLAB-hoofdkantoor, dat de wereldwijde bewegingen van virussen en cyberaanvallen in de gaten houdt en daardoor in een vroeg stadium kan reageren.

Na een kijkje achter de schermen kunnen we nu bevestigen: met ESET hebben we de perfecte partner gevonden als het gaat om IT-beveiliging. Dankzij onze samenwerking met de IT-beveiligingsprovider ontvangen alle kopers van een tecXL-systeem een ​​jaar lang de volledige versie van ESET Internet Security - zonder extra kosten. Een voordeel dat we onze klanten enorm trots kunnen bieden.

En wat waarderen we het meest aan ESET? De vraag wordt beantwoord door directeur van bb-net Michael Bleicher vanaf 0:55 min. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen!

Facebook

Door het artikel te downloaden accepteert u het privacybeleid van Facebook.
Meer weten?

Bijdrage laden

 

Op dit punt nogmaals een enorme dank aan ESET voor de geweldige partnerconferentie met opwindende impulsen en presentaties.

Scroll naar boven