ESET in-house training 2016

Eset trainingsnieuws

bb-net en ESET zijn verkooppartners. Op 11 mei 2016 werd een interne ESET-training gegeven voor het team van Marco Kuhn, Head of Sales en Marketing bij bb-net, door Retail Sales Manager Peter Röder. Hier werden onder meer de verschillende productvarianten met de verschillende aankoopvoordelen gepresenteerd. Om de exacte interesses en wensen van de klant te kennen en hierop in te spelen, voert ESET regelmatig marktanalyses uit.

Naast het Windows-besturingssysteem en alle stuurprogramma's ontvangen alle tecXL-systemen ook een gratis pre-installatie van ESET Smart Security, het complete pakket van de beveiligingsfabrikant inclusief een jaarlicentie waarmee je alle functies onbeperkt kunt gebruiken. Bovendien verzekert u nu automatisch uw zilveren status met een gouden partnermarge bij ESET en wordt u tijdig op de hoogte gehouden als uw jaarlijkse licentie moet worden verlengd.

ESET Smart Security heeft alles wat u nodig hebt: bescherming tegen virussen, spionageprogramma's en spam, ouderlijk toezicht voor bepaalde inhoud, speciale bescherming tegen internetbankieren en een firewall.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om Peter Röder te bedanken voor de informatieve training!

Scroll naar boven